- Konu Sahibi inciragaci
-
canım ilk zamanlarda bende gögüs ucu kullandım 1.5 ay falan zamnla alıştı biraz başlayınca emmeye alıp göğsümü verdim öyle yapabilirsn.sonra diğerini denedim derken bıraktık tamamen.ama şimdi başka sorun çıkt gündüz emmek istemiyor uykulu olunca ancak emziriyorum.Ama sen bırakmaya çalışalışır zor oluyo temiz tutması dediğin gibi düşüyo falan off ya zor annelik allahkolaylık versin hepimize.
nurceng, silikon meme ucunu önce takıp emmeye başladıktan sonra mı çıkartıyordun? benim bebeğim de 1,5 aylık. daha erken deneseydim belki daha kolay bırakırdı. silikon ucun sevmediğim bir tarafı da (ki bu beni çok rahatsız ediyor), sürekli soluk borusuna süt kaçırıyor. bu konuda deneyimi olan arkadaşların yardımlarına çok ihtiyacım var.
ayrıca dün silikon ucu evde unutup annemlere gittim, bütün gün onsuz emzirmeye çalıştım. karnını tam doyuramadığı için uyuyamadı,perişan oldu (tabi ben de)
doğumdan sonra göğüs uçlarım küçük olduğu için bebek ememedi.Hemşire silikon göğüs ucu önerdi. Kullanmaz olaydım. Bebek güzel emiyor aslında.Ama bebekle göğsüm arasında mesafe giriyor olması, suni meme ucunu sürekli yanında bulundurma ve temiz tutma ihtiyacı olması, enfeksiyon ihtimali gibi nedenlerle bıraktırmak istiyorum. Ayrıca sosyal bi baskı da var tabi. Ama bebek sadece göğsümü verdiğimde tutmakta zorlanıyor ve az az emdiği için sürekli emme ihtiyacı hissediyor.doymadığı için sık sık uyanıyor. Nasıl yapsam bilemiyorum. Silikon meme ucunu bıraktırmayı başaranlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
buarada ben silikon meme ucunu bıraktırmaya çalışırken, tam bebek normal emmeye alışıyordu ki, yeni yeni kendini toparlamakta olan göğüs uçlarım tekrar çatladı. çok acı çekmekteyim ama her iki şekilde de vermeye devam edeceğim. bebeğin keyfi ne zaman isterse o zaman normal göğüs ucu, istemediği zaman silikon uçla vereceğim. silikon ucu birden bire bıraktırmaya çalışıp bebeğimi üzdüğüm için çok üzgünüm. o daha çok küçük:ecrin_bebek:
buarada ben silikon meme ucunu bıraktırmaya çalışırken, tam bebek normal emmeye alışıyordu ki, yeni yeni kendini toparlamakta olan göğüs uçlarım tekrar çatladı. çok acı çekmekteyim ama her iki şekilde de vermeye devam edeceğim. bebeğin keyfi ne zaman isterse o zaman normal göğüs ucu, istemediği zaman silikon uçla vereceğim. silikon ucu birden bire bıraktırmaya çalışıp bebeğimi üzdüğüm için çok üzgünüm. o daha çok küçük:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?