• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon meme ucu kullananlar imdat!

Asena P

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Herkese merhaba! Silikon göğüs uçları bebeğe gaz yapar mı? Onu kullanmaya başladığımdan beri karnında gürültü çoğaldı ve ağlama krizi çoğaldı. Tek düşüncem emerken çok hava mı alıyor? Hangi marka kullanıyorsunuz? Bebeğim 16 günlük. 3 gündür kullanıyorum.

gaz yapabilir hem verimli ememez siyah bölgeyi almalı memeyle çıplak temas etmeli tükürüğü meme ucuna deymeli ihtiyacina göre süt üretiyor böylece memeler. Çıplak emzirmeye çalışın.

Memeyi kavrayamıyor… ne yapacağımı bilemiyorum artık

Herkese merhaba! Silikon göğüs uçları bebeğe gaz yapar mı? Onu kullanmaya başladığımdan beri karnında gürültü çoğaldı ve ağlama krizi çoğaldı. Tek düşüncem emerken çok hava mı alıyor? Hangi marka kullanıyorsunuz? Bebeğim 16 günlük. 3 gündür kullanıyorum.
Silikonu iki kenarından gerdirerek göğsünüze oturtun vakumlansın
Anlatabildim mi demek istediğimi

Memeyi kavrayamıyor… ne yapacağımı bilemiyorum artık
Emzirme danışmanları var yardım alabilirsiniz. Sağlık ocağındaki hemşireleresinden de yardım isteyebilirsiniz. Bol bol emzirme hakkında videolar izleyin ben okadar çok izlemistimki adım adım dediklerini yapınca düzeldi . Doğru emzirme nasıl olur bebeğin agzi dudakları nasıl olmalı hepsi hakkında videolar var .

Merhaba. Bende ilk başlarda silikon uç kullandım hem artı hem eksi yönleri oldu bana.meme ucumu yara etmişti bebek ucu sündürüp çektiği için çok canım yanıyordu bunu bırakmalıyım dedim ilk memeye tutturduğumda silikon ucu takıp ucunu biraz çıkartmasını bekledim bebeğimin ucu çıkınca hemen aradan silikonu çekip öyle verdim bu şekilde yaptıkça uçları çıkmaya başladı bence öyle deneyin derim benimde hiç ucum yoktu bu şekilde yapa yapa çıktı çok şükür.silikon kesinlikle çatlak yara yapıyor ne kadar yağ krem sürülsede.

Fizyolojik gaz da başlamış olabilir. Ben 2,5 aylıkken bıraktım ucu. Önce uçla verdim, randımanlı emmeye başladığında çıkarttım hemen memeye yapıştırdım. Kayınca tekrar uçla verdim falan derken o şekilde bıraktık. Ortalama 1 haftaya yaydım kendimi çok kasmadan. Önce gündüzleri çıplak verdim, sonra geceleri de çıplak vermeye başladım

Back
X