• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon meme ucu bıraktırmak istiyorum

Benim de öyle ve gayet süt geliyor. Silikon uç önerdiler kullandım hemen ve şimdi bırakamıyorum oysaki ucu olmayanlar gayet güzel emziriyor çok pişmanım. Evet zorlanacaksınız ilk günler tutamayacak bile ama sabredin
Teşekkür ederim umarım stres yapmadan atlatabilirim o dönemi

Benim de öyle ve gayet süt geliyor. Silikon uç önerdiler kullandım hemen ve şimdi bırakamıyorum oysaki ucu olmayanlar gayet güzel emziriyor çok pişmanım. Evet zorlanacaksınız ilk günler tutamayacak bile ama sabredin
Peki gögüs ucu dışarı çıkma söz konusu oldumu bazı annelerin 3-5 ayda koruyucusuz emzirince gögüs ucunun dışarı çıktığını söylüyor

Peki gögüs ucu dışarı çıkma söz konusu oldumu bazı annelerin 3-5 ayda koruyucusuz emzirince gögüs ucunun dışarı çıktığını söylüyor
Hafif bi çıkma oldu ama kalıcı değil açıkçası tekrar kayboluyor. Chicco nun göğüs ucu çıkarıcısı var bir inceleyin

Merhaba normal mı doğurdunuz
Merhabalar hayır sezeryan oldum 38+2de
Selamlar 16 haftalık hamileyim ama gögüs uçlarım çökük maalesef varmı aramızda böyle olup silikon gögüs ucu kullanan veya kullanmadan emzirebilen?
Merhabalar
Benim de sol göğsüm sağa nazaran daha çökük ama inanın silikonu bıraktıktan sonra bebeğim beni emmeye başlayınca çıkmaya başladı. Silikon göğüs ucunu çok mecbur kalmadıkça önermem, inşallah bebeğiniz doğduğunda direkt memenizi tutar, hiç diğer yöntemleri düşünmeyin kafanız rahat olsun eminim gerek kalmayacaktır 🙏🏻
Kullanmadan emziren emziriyor ama bir kere bile bebek alıştı mı sonrası çok zor. Gerekiyorsa ağlata ağlata tutturun ama silikon uç kullanmayın
İlk gün bir hemşire beni yanılttı ve şimdi en büyük pişmanlığım
Bana da hemşire bir şey olmaz benim kuzenim 1 hafta sonra alıştırdı memeye diye kullandırtmıştı maalesef danışmanlık almadan bıraktıramadım. Dediğim gibi aslında çözüm sadece kararlılık. Ne durumdasınız acaba bebeğiniz çok mu feryat ediyor silikonsuz

Merhabalar hayır sezeryan oldum 38+2de

Merhabalar
Benim de sol göğsüm sağa nazaran daha çökük ama inanın silikonu bıraktıktan sonra bebeğim beni emmeye başlayınca çıkmaya başladı. Silikon göğüs ucunu çok mecbur kalmadıkça önermem, inşallah bebeğiniz doğduğunda direkt memenizi tutar, hiç diğer yöntemleri düşünmeyin kafanız rahat olsun eminim gerek kalmayacaktır 🙏🏻

Bana da hemşire bir şey olmaz benim kuzenim 1 hafta sonra alıştırdı memeye diye kullandırtmıştı maalesef danışmanlık almadan bıraktıramadım. Dediğim gibi aslında çözüm sadece kararlılık. Ne durumdasınız acaba bebeğiniz çok mu feryat ediyor silikonsuz
Teşekkür ederim bende silikonsuz denicem 2-3 gün sabır edip dilerim kolay geçer

Back