silikon meme ile bütünleşme

Madamu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
2.671
3.229
Merhaba.Protez taktıranlar yardımcı olabilir mi.Bize ait değilmiş gibi oluşan şişlik ve bu hissiyat tam olarak ne zaman geçiyor ? Umarım sorumdaki hissi net olarak anlatabilirsinmişimdir.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Merhaba 2. Haftadan sonra o his geçti bende iyileşme gerçekten hızlı oluyor 1 ayı geçti operasyon olalı günden güne fark ediyor şekilleniyor daha seninmiş gibi duruyor sertlik hala mevcut ama

Merhaba 2. Haftadan sonra o his geçti bende iyileşme gerçekten hızlı oluyor 1 ayı geçti operasyon olalı günden güne fark ediyor şekilleniyor daha seninmiş gibi duruyor sertlik hala mevcut ama
Konseyi çıkardığımda sanki taşımakta güçlük çekiyormuşum gibi hissediyorum ameliyatımın 7. Günü bugün. korseyi takınca geri rahatladım sanki.acaba hep böyle mi hissedeceğim diye korktum acıkcası kendime aitmiş gibi hissedemiyorum inşallah geçici bir durumdur

korse güvende tutuyormuş gibi onları herkeste yaşanan durumlar haftaya daha farklı hissedeceksiniz ilk zamanlar beğenmiyordum hem şekilsiz hem düşecek gibi yürüyüşüm bile değişmişti sabuna basarken bile kol hareketimle silikon oynuyor gibiydi hiç biri kalmadı ki daha bende başındayım sürecin doktorum daha da oturacak şekillenecek dedi ama böyle bile güzel şuan

Ayy çok mutlu oldum o zaman çok teşekkür ederim yorumunuz için rahatladım

Merhaba ben de 15 gün önce ameliyat oldum özellikle sırtüstü yatarken sanki tam yerine oturmamış da kenardan bastırsam yukarı fırlayacaklarmış gibi hareket edecekmiş gibi hissediyorum özellikle korse takılıyken, bu durum ne kadar zaman sonra geçiyor acaba

1 aya doğru artık vücudunuzun bir parçası gibi olacak. Tüm baskı hissi, ayağa kalkınca dikiş yerlerinde hissedilen zonklama vs.. tüm belirtiler geçecek bugün 41.günüm ve ameliyat olduğumu unutmuş durumdayım. Tamamen eski hayatıma döndüm.

Dün başıma çok talihsiz bir olay geldi, bi çocuk koşarken sağ göğsüme çarptı ve şu an üst ve alt kısmı şiş gibi duruyor, doktorumla görüştüm bugün baktı dışardan kayma gibi görünmüyor dedi ama ultrason istedi yarın çekileceğim çok korkuyorum((

Çok geçmiş olsun, inşallah bir sorun yoktur

Merhaba bir haftaya geçer merak etmeyin

Siz endişelendirdiniz için doktorunuz bir şey olmamış gibi bir şey dilememiştir muhtemelen.O yüzden de ultrason istemiştir içiniz rahat olsun diye.Benim de göğsümün birinde buna benzer bir problem oldu iki gün boyunca dikiş yerleri acıdı ve şişti.üçüncü gün geçti.Umarım sizinkinde de herhangi bir sorun yoktur

Merhaba akıntıya herhangi bir şey eklememişsiniz bu yazıyı yazdıktan sonra üzerinden iki buçuk ay geçmiş.Kısa bir süre içerisinde bütünleştim.Yıllardır bana aitler iş gibi suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…