İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar silikon kalça nerden temin edebilirimm

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
391
Merhaba hatun lar :)
öneri lerinize ihtiyacım var şimdiden vakit ayırıp yazanlara çok teşekürler sevgiyle kalın

Kalça yı bir iki beden büyük gösteren "silikon kalça" diye bir korse çeşidi varmış çok yeni duydum ve çok sevindim çünkü çok ihtiyacım olan birşey.Online almak istiyorum çünkü eşimin tayini dolayısıyla küçük ve kapalı vede tutucu bir şehirdeyiz yani bulabileceğimi zannetmiorum.
siz in tercihşnz olan online iç giyim magazaları neler acaba hepsiburada vee gittigidiyor da bulamadım

haaa bı arada kullanan arkadaşlar var ise yorumlarınız deneyimleriniz beni mutlu eder

Tutucu şehirle alakası yok ya , destekli sütyen gibi bişey.
İç çamaşırı satan mağazalarda vardır fiyatı 20 30 civarı kullanmadım ama kullanan arkadaşım pek rahat değil dedi. Belki siz beğenirsiniz herkes bir değil sonuçta

o tutucu şehirde nasıl takacaksın o kalçayı?merak ettim

Son düzenleme:
Çok yapay duruyor ben de vardı brazilian secret var onu mu diyosun acaba ?

Birsey diyecegimde esin zaten o poponun takma oldugunu bilecek eve gelince cikaracaksin neden disardaki millete poponu buyuk gostermeye ugrasiyorsun onu cozemedim hani ameliyat olmak istesen , squat yapsan anlarim belki kendini iyi hissetmek istiyorsun esine veya kendine karsi ama bu kulodu eve gelip cikaracaksin ona sahip olmadigini biliyorsun yani disarda o takma popoyla dolasma amacini anlayamadim ben

Takmak istiyordur cunku hicbir pantolon guzel durmuyor.beden uymuyor.arkadan dumduz bir gorunum.kucugunu alsa basen girmez .buyuk beden alsa arkadan cuval gibi durur.her bayann pantolununda eteginde kalca payi vardir seninde kalcan yoksa olusan goruntu insani delirtecek kadar kotu.yani rezil durum.onun icin bunun icin degil kendin icin giyiyorsun.bari birgun giydigim birsey adam gibi dursun diye.

zaten yapıyorum sguat da öle hemencik olmuo işte en az 6 ay be ben çok yeni başladım
en kötü ew de giyer kendimi iyi hissederim eşime güzel gözükürüm ona buna göstermek için istemiorum ki )

Esine gostermekle ne ilgisi var ya , giyer kendini iyi hisseder, hepsi bu.
illa her sey kocalar icin mi?
iyi o zaman makyaj yapmayalim, eve gelince temizliyoruz, hatta fon falan da cektirmeyelim, o da yikayinca bozuluyor. Hatta yagmura falan yakalandim mi aboooo buyuk rezillik !
Tovbe estagfurullah.

bende almsıtım bı ara
cok yapay bısı ve cok yukarıda duruyor
annem atmadıysa bırıne vereyım hayrına

Konuyu okuyunca aklima rahmetli nenecigim geldi. D Onlarin zamaninda boyle seyler varmis.Buyuk gozuksun diye kadinlar kalcalarina adini go...luk diye verdikleri bisey takarlarmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…