Çene Estetiği Silikon çene implantimi cikarttirdim! Çene implantini cıkartan varsa lutfen yazsin!

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

Silikon çene implantini çıkartan var mi?

• Evet

OY: 4 44,4%
  • Hayır

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
  • This poll will close: .
İki hafta gibi bir şey oldu benim de özelden fotolarını paylaşabilirsin. Ben de atarım istersen ... benim biraz öyle oldu belki az dolgu işimi görürdü .... Hata ettim ben de

Çok geçmiş olsun umarım sağlığınıza ve arzu ettiğiniz güzelliğe kavuşursunız en kısa sürede.
rica etsem mail adresinizi verir misiniz ? bende sizlerle iletişimde olmak istiyorum. sitede bazen unutulup gidebiliyor çünkü. Araştırma halindeyim kimisi diyor bi problem olmadı memnun kaldım. kimileri sağlık açısından bi sıkıntı yok görüntüyü beğenmedim diyo. Epey kafam karıştı zaten tedirginim. iletişimde olsak en azından daha sağlıklı karar verebilirim. Tekrar çok geçmiş olsun

Size de çok geçmiş olsun. aynı şeyleri sizde yaşamışsınız. Son durumunuz nasıl acaba. Daha iyi oldunuz mu ?

Size de çok geçmiş olsun. aynı şeyleri sizde yaşamışsınız. Son durumunuz nasıl acaba. Daha iyi oldunuz mu ?
Merhaba.4.5 ay oldu eski halime gelemedim.kaba dikislerim duruyor ve dokununca agriyor.on alt disim hala hissiz.Aylar oldu daha kac ay beklicem bilmiyorum ama cok sukur ,ilk gunler gibi tabi degilim

Merhaba.4.5 ay oldu eski halime gelemedim.kaba dikislerim duruyor ve dokununca agriyor.on alt disim hala hissiz.Aylar oldu daha kac ay beklicem bilmiyorum ama cok sukur ,ilk gunler gibi tabi degilim
merhaba durumunuz nasıl suan tavsıye eder mısınız? foto atmanız mumkun mu?

Çok gecmis olsun dava acmayi dusundunuz mu

Merhaba,
Bende silikon implant taktırdım. Nerdeyse hiç iyi yorum yok baya korkuttu bu durum beni Ben görüntümden memnunum sadece 1 hafta oldu. Evet sert gibi geliyor ama muhtemelen cenesi kücük olanların cene ucu daha yumusak oldugundan bize öyle geliyor. Çenesi güçlü arkadaşlarımın cenesini de kontrol ediyorum kemik oldugu icin onlarında sert :) Benim tek korkum implant kayar mı vs? Ya da çene kemiğine bir zararı olur mu? Bunu da zamanla göreceğiz. Benim çeneme nagor 0,7mm lik bir implant yerleştirildi. Sağ tarafımda doktor biraz daha ugrastıgı için ordaki ödemim azalsada devam ediyor. Sağ alt dudagımda ve cene kısmımda da uyusukluk var. Bu tarafımda gülünce biraz acı hissediyorum. Fakat implant benim elime hiç gelmiyor, bu biraz derinin kalınlığı ile de ilgili olabilir sanıyorum.

İsteyen herkese bol şans :) Elimden geldiğince isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım...

Merhaba canım, ben de Eylül’de çene implantlı yaptıracağım. Seninki çene altından mı yerleştirildi yoksa ağız içinden mi? Çok ödem oluyor mu yüzünde, yemekle zorluk çektin mi çok?

Bu mesaji cok gec okudum .malesef taktirdim.8.gunum ve cikarttirmayi dusunuyorum.suanki durumunuz nedir? Eski şekline dondumu ?
Geç gördüm kusura bakmayın. Döndü sayılır eskisinden hafif daha yuvarlak ama bu hali de hoş oldu. Çene hattına da dolgu yaptırdım. Şuan her şeyden memnunum. Bence dolgu en mantıklısı.

Merhaba canım, ben de Eylül’de çene implantlı yaptıracağım. Seninki çene altından mı yerleştirildi yoksa ağız içinden mi? Çok ödem oluyor mu yüzünde, yemekle zorluk çektin mi çok?
Merhaba, çene altından takıldı. Ağrı,yemek yeme zorluğu hiç çekmedim ben.

Geç gördüm kusura bakmayın. Döndü sayılır eskisinden hafif daha yuvarlak ama bu hali de hoş oldu. Çene hattına da dolgu yaptırdım. Şuan her şeyden memnunum. Bence dolgu en mantıklısı.
Arkadasim mrb. benim cenemde duzeldi.11 ay oldu fakat dikis izi ve yanagima dogru, ince bir ip gibi ,damar gibi bir kirisiklik uzantisi var.sadece cok isikta belli oluyor şükurki...sanirim dikerken deriyi denk getiremedi oda oyle olustu orada...buna sukur.dolgu evet bende karar verdim onu yaptiracagim ins.

Merhaba şu an sizinle aynı durumdayım sanırım bir hafta geçti. Geride olan cenem gözüme uzun ve daha geniş gözüküyor. Arti bu gun ağrılarım başladı. Kafam çok karışık doktorum oturması için 3 hafta geçmesi lazım diyor ama bana pekde düzelecek gibi gelmiyor

Yıllar önce burnumdaki içte tıkanıklık nedeniyle doktora gittim. Doktor baktı ve kesinlikle yapılması lazım nasıl nefes alıyorsun sen dedi. Sonra karşı ofisindeki diğer doktor arkadaşını da çağırdı beni aldılar karşılarına ve aynen şöyle dediler. Senin burnun çok çirkin estetik yapılması iyi olur. Size yemin ediyorum bu cümleyi kurdular ve bunlar iki tane doktor! Yani ünvana aldanmayın insan insan olmayınca giydiği semer eşekliğini saklayamıyor. Peki düşünceğim dedim ofisten çıktım ve bir daha asla uğramadım. Ruh hastası insanlar bunlar para için sizi mahvedebilirler umurlarında değil.

Merhaba 21 Kasımda burun ve çene implant ameliyatı oldum. Ağız içinden implant takıldı. İlk bir hafta çok ağrım oldu. Ağrılarım giderik azaldı. Dikişlerimin bir kısmı kapandı, bir kaç dikiş henüz kapanmadı. Sağ tarafta çekme hissediyorum, alt dudağımda sanki içe doğru çökük. Yanaklarımda da çene izasında şişlikler oldu. Ve çene bana erkeksi geliyor. Zaman içerinde tün şişliklerin ineceği, kasılmaların geçeceği sabretmem tavsiye ediliyor. Ama içim hiç rahat değil. Yorumları okudukça daha endişeliyim. Yakın zamanda ameliyat olan yada ameliyatından memnun olan var mı ?

Merhaba bende dusunuyorum ama korkularim var siz simdi nasilsiniz

Kaburgadan alınan kemiklerde canlılığını yitirdiği için erime yapıyor ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…