keşke bana da öyle gelse,boyum 155 kilo 53 ,2 buçuk cm meme dokum vardı, 335cc high profil yuvarlak kas üstü yapıldı,15.günümdeyim, giderek küçülüyor ve çok üzülüyorum, umarım daha fazla küçülmez,keşke daha büyük olmasında ısrarcı olsaydım,tam tersi büyük olmasından çok korktum425 cc konuldu 56 kgyim büyük durdu gözüme ya zamanla oturur mu
335 CC sütyen bedeni olarak hangi cup a denk geliyor biliyor musunuzkeşke bana da öyle gelse,boyum 155 kilo 53 ,2 buçuk cm meme dokum vardı, 335cc high profil yuvarlak kas üstü yapıldı,15.günümdeyim, giderek küçülüyor ve çok üzülüyorum, umarım daha fazla küçülmez,keşke daha büyük olmasında ısrarcı olsaydım,tam tersi büyük olmasından çok korktum
Ondan emin değilim ama ameliyat öncesi 75 b dolgulu sütyen kullanıyordum, şuan 75 b dolgusuz oluyor335 CC sütyen bedeni olarak hangi cup a denk geliyor biliyor musunuz
Bende bu tarz yorumları çok okuduğumdan büyük olsun dedim ve sağolsun doktor hanım 425 sığdırdım dedikeşke bana da öyle gelse,boyum 155 kilo 53 ,2 buçuk cm meme dokum vardı, 335cc high profil yuvarlak kas üstü yapıldı,15.günümdeyim, giderek küçülüyor ve çok üzülüyorum, umarım daha fazla küçülmez,keşke daha büyük olmasında ısrarcı olsaydım,tam tersi büyük olmasından çok korktum
Çok iyi yapmışsınızBende bu tarz yorumları çok okuduğumdan büyük olsun dedim ve sağolsun doktor hanım 425 sığdırdım dedi
Ne kadar oldu sizin ameliyat olalıÇok iyi yapmışsınız
Benim hiç yoktu Göğsüm valla ne koyarsa eskisinden iyidir diye düşün yine de mutlu olÇok iyi yapmışsınız
15 gün olduNe kadar oldu sizin ameliyat olalı
Orası öyle de yıllardır istediğim bir şeydi,O kadar zahmete değse daha iyi olurduBenim hiç yoktu Göğsüm valla ne koyarsa eskisinden iyidir diye düşün yine de mutlu ol
Tabi ya en büyük hayalimizOrası öyle de yıllardır istediğim bir şeydi,O kadar zahmete değse daha iyi olurdu
Ağrı durumunuz nasıl normal hayat rutininize dönebildiniz mi15 gün oldu
Evet ,3.günden sonra epey rahattım,5.gün araç kullanıp 6.gün işe başladımAğrı durumunuz nasıl normal hayat rutininize dönebildiniz mi
Ağır kaldırma konusu nasıl oldu be zaman başladınızEvet ,3.günden sonra epey rahattım,5.gün araç kullanıp 6.gün işe başladım
6. ,7. günden sonra tamamen normal hayatımadöndüm,çok yüklü ağırlıklar değil ama günlük rutinlerimi devam ettirecek ağırlıklar kaldırıyorum. Ağrım filan da çok olmadı,ilk iki gün biraz oldu ,ağrı kesici kullanmama pek gerek olmadı,5.günden sonra da kendim yatıp kalktım.Ağır kaldırma konusu nasıl oldu be zaman başladınız
Anladım benimde bebeğim var da bir ay kaldırma ağır dedi6. ,7. günden sonra tamamen normal hayatımadöndüm,çok yüklü ağırlıklar değil ama günlük rutinlerimi devam ettirecek ağırlıklar kaldırıyorum. Ağrım filan da çok olmadı,ilk iki gün biraz oldu ,ağrı kesici kullanmama pek gerek olmadı,5.günden sonra da kendim yatıp kalktım.
Umarım kolaylıkla atlatırsınızAnladım benimde bebeğim var da bir ay kaldırma ağır dedi
Benim süreç zordu ameliyat iki kere olmak zorunda kaldım şişti çok kötğ hala drenliyim
ben de 1.63 e 48 kiloyum. 100cc dokum var, 400 ve üzeri istiyorum ama doktorum ısrarla 350cc olması gerektiğini söylüyor. senin istediğin gibi olursa yanlardan taşar, dedi. ben de küçük kalacak, boşuna o acıyı cekicem diye çok üzülüyorumkeşke bana da öyle gelse,boyum 155 kilo 53 ,2 buçuk cm meme dokum vardı, 335cc high profil yuvarlak kas üstü yapıldı,15.günümdeyim, giderek küçülüyor ve çok üzülüyorum, umarım daha fazla küçülmez,keşke daha büyük olmasında ısrarcı olsaydım,tam tersi büyük olmasından çok korktum
İnşallahUmarım kolaylıkla atlatırsınız
Ameliyat esnasında da zaten bir den fazla geldiği için demeyerek yapar bana da 350 dediydi 425 yapmışben de 1.63 e 48 kiloyum. 100cc dokum var, 400 ve üzeri istiyorum ama doktorum ısrarla 350cc olması gerektiğini söylüyor. senin istediğin gibi olursa yanlardan taşar, dedi. ben de küçük kalacak, boşuna o acıyı cekicem diye çok üzülüyorum