Silikon aml.sonrası sporcu sütyeni kullanımı

Sevomevo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
30
10
37
Benim konuştuğum kişiler 2hafta sonra geçtim normale dayanamdım diyorlar bişeyde olmadı dediler siz nekadar kullandınız?hevesleniyorum tabi bende (can atıyorum aslında) doktorda 1,5 ay çıkartmak yok diyo sizin fikriniz yada yaşadıklarınız nedir?

Bende 1.5 ay ameliyat sutyeni kullandim doktorum soylemeden normal sutyene gecis yapmadim :)

1 ay ameliyat sütyenini hiç çıkarmadım. Yıkadığım zamanlarda bile ütüyle, saç kurutma makinesiyle hemen kurutup giydim.

Yarin bir hafa olacak ameliyat olali. Gece uyurken ve gunduz iste uzerimde . Evde cikarip atletle geziyorum.5 saat kadar ...

Çok şükür,geceleri uyuyabilsem hiç döküntüm kalmadı diyebilirim,ama sırtğstü yatmak sırt ağrılarını azdırdı,artık oturarak da uyuyamaz oldum
Bende aynıyım bide sırt üstü yatmayı seven biriyim ama ona rağmen zor mumya gibi uyunurmu arkadaş sereserpe uyuycaksınki anlayasın memnun musun bir aya bişeyimiz kalmayacak inşallah

Benim konuştuğum kişiler 2hafta sonra geçtim normale dayanamdım diyorlar bişeyde olmadı dediler siz nekadar kullandınız?hevesleniyorum tabi bende (can atıyorum aslında) doktorda 1,5 ay çıkartmak yok diyo sizin fikriniz yada yaşadıklarınız nedir?
Biraz önce kontrolüm vardı 3 hafta o sütyeni takmak zorundaymışım,hiç çıkarmadan,off ya çok sıkıldım çok sıkı geliyor.Demek ki her doktorun uygulaması farklı

Biraz önce kontrolüm vardı 3 hafta o sütyeni takmak zorundaymışım,hiç çıkarmadan,off ya çok sıkıldım çok sıkı geliyor.Demek ki her doktorun uygulaması farklı
Banada 1,5 ay dedi yani ben baya mayısın ortasına kadar takmak zorundayım normalde ben eve girer girmez çıkartan birisiyim şimdi hem bununla uyumak zorundayım hem sırt üstü sıkıcaz artık dişimizi

Slm hanımlar ben yeni uyeyim bende meme büyütme ameliyatı oldum bazı sıkıntılarım var cvp verirseniz sevinirim
1. Normal hayatınıza nezaman döndünüz
2.memeler arasında iyileşme farkı var mıydı
Benim 20 gün oldu sol mememde bazı sıkıntılar var

Merhaba kızlar ben 6 nisanda ameliyat oldum ve ameliyat sütyeni beni cok sıktıgı için inanılmaz acı veriyordu, doktorumla paylaştım ve kullanmasam sorun olmayacağını en azından su zor günler geçtikten sonra takabilrsin dedi bu yüzden rahatım cok şükür

Slm hanımlar ben yeni uyeyim bende meme büyütme ameliyatı oldum bazı sıkıntılarım var cvp verirseniz sevinirim
1. Normal hayatınıza nezaman döndünüz
2.memeler arasında iyileşme farkı var mıydı
Benim 20 gün oldu sol mememde bazı sıkıntılar var
Ben 24 martta oldum tam iki hafta oldu 5. Gün kısmen rahatladım ama 10 gün sonra daha iyidim şimdi korumaya çalışıyorum alışmaya çalışıyorum Yani hafif sızılar oluyo benimde sağ mememde bi nokta bazen sanki içerden çiviyle yırtıyolar gibi hissediyorum ama gün geçtikçe azalıyor dikişler kabuklarını atmaya başladı senin kaç gün oldu

Merhaba kızlar ben 6 nisanda ameliyat oldum ve ameliyat sütyeni beni cok sıktıgı için inanılmaz acı veriyordu, doktorumla paylaştım ve kullanmasam sorun olmayacağını en azından su zor günler geçtikten sonra takabilrsin dedi bu yüzden rahatım cok şükür
Bi süre sonra yani 5-6 . Günde daha rahat ediyorum südyenle tutuyo sıkıca ilk günler biraz acı veriyo 4. Gün daha rahat olucaksın 5. Gün 5günüb 2katı rahatlıycaksın

X