silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

okudum inan çok üzüldüm ..inşallah durumunu düzeltecek bi dr bulabilirsinn.. yazıklar olsun o dr lara da .. avukata da bak yaa kesin para almıştır.. bunları varyaa tv ye çıkıp rezil etmek lazım ama nerdeee. mide küçültme ameliyatında ölenler var ama o dr un simi bile geçmiyoo sadece yine aynı dr diyorlar verin ismini millet bilsin gitmesin o dr a.. çok ama çok geçmiş olsun inşallah geçer yani o sıkıntılarını geçirecek dr bulabilirsin

arkadaşım özel msj atacaktım sana ama bu kullanıcı özel msj alamıyor ya da almak istemiyor gibi bi uyarı verdii .. bilgin olsun diye yazıyorum

şimdi internetten baktım da deniz küçükkaya burdan denizliden yani gitmiş.. ben beğenipte o dr meme büyütme ameliyatı olmamıştım ne kdr tecrübesi vardır ki diye.. yaa şansa bak.. adam işi büyütmüş... çok iyiydi tühh yaaa üzüldüm.. devlet hastanesindeydii bu dr..hayırlısı olsun artık. umarım aynı dr tur.. resminden tanıdım o ...

Canım Deniz bey Hasan Fındıkla birlikte çalışıyordu.Faka artık birlikte degiller.Şu anda Istanbulda bir hastanede görev yapıyor.. Forumda Deniz beye ameliyat olan arkadaşlarımız var

ben sürekli meme büyütme ile ilgili araştırma yaptım netten bir yerde okumuştum deniz beye ameliyat olmuş devlet hastanesinde 2500 e hatta devlet olduğu için sadece silikon parası almış dr. ama ben denizlide kaç kişi meme büyütme ameliyatı olur ki diye bi düşünce ile.. gitmemiştim bile burda zorunlu hizmetini yapmış meğer tüh bak şimdi çok pişman oldum 2 sene önce gitseymişim o dra şimdi bende memeliler kervanında olacaktım.. ne bileyim yaa. u forumda bi yerde bi kere denk gelmişti yine burda denizli devlet hastanesin meme büyütme ameliyatı olmuş biri memnunum ama su sesi geliyor memelerimden diye yazmıştı.. bende ondan şimdi izmir büyük yer dr çok tecrübelidirler diyorum... pişmanlığım arttı... (((

canım 5 ameliyat olmama rağmen hala umudumu yitirmedim.. inşllh bu son ameliyatım olacak ve en güzeli olsun diye doktor araştırmalarımda daha hassasım.. sen düzettirme ameliyatı yaptırdınmı ve senin durumun ne halde bilmek isterim.. mevlam herkesin yar ve yardımcısı olsun inşllh.. böyle başarısız ameliyatlar insanda büyük bir yıkım oluyor Allah öyle doktorlarda herkesi korusun.. resimlerine bakıcam eminim benim halimden daha iyidir.. sende moralini bozma yinede sağlıklıyız nefes alıyoruz ya buda çok önemli.. mevlam inşllh hayırlı doktoru karşımıza çıkarsın.. ben deniz küçükkayayla görüşmeye gittim uzun kıvırcık saçlı, alnı açık sevecen tatlı dilli bir doktor.. bana meme düzeltme dikleştirme, karın germe ve göz kapağı estetiğini 10.000 tl ye yaparım dedi.. ben bu ameliyatları zaten olmuştum ve başarısız olduğu için tekrardan yaptırmayı düşünüyorum.. deniz bey istanbul estecity de.. sevgiler

Son düzenleme:

canım artık doktor ve avukat her kim olursa olsun öncelikle vicdanlı birer insan olsunlar.. ben çok mağdur oldum her konuda.. inşllh bundan sonra herşey güzel olur ve bizlerde mutlular kervanına katılırız.. güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim.. sevgiler..

bana özelden de anltmıştın ben çok üzüldüm gerçekten..umarım bu sefer istedgin sonucu alırsın sana en güven verecek olan doktora gitmelisin..çok dua et türlü türlü dualar et..bilmiyoruminnaır mısın ama 70 tane yasin süresi oku Allahım acil şifa ver bu sefer gönlümce olsun de..benim doktorum tamer beye de bir görün istersen esteworld hastanesi sonucunu da benimle paylaşırsan sevinirim ..inşallah amelyatnı olduktan sonra forumdaki sözlerin şu olur ' oleeey ardkaşlar bu sefer harika görnüyorum ok mutluyum ' :) seni ne kadar anlayabilirm bilmiyorum ama yaşadıklarını kaldrabilir miydim orası da meçhul..sen çok sabırlı bir kadınmışsın inşallah karşılıgını bu sefer alırsın ..

canım Allahıma sonsuz inancım var.. yaşadıklarımı bir ben bilirim birde yaradan.. çok madur oldum ben.. hem maddi hem manevi çöküntü yaşadım bu ameliyatlarda.. ilk ameliyatımı 99 yılında sıfır spor bir araba fiyatına oldum inan.. sonraki ameliyatlarımı birde düşün.. her ameliyatımda işte bu sefer güzel olacak dedim ama daha beter oldu.. inancımıda, umudumuda yitirmedim, Allahımın izniyle bu sefer mükemmel olacak.. önce Allahıma sonra doktoruma güveniyorum.. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım sevgiler

ben böyle şeylere çok üzülürüm bi kadın kendni güzel hissetmezse sönüp kalıyor çünkü bunu anlayabiliyorum..ve gerçekten okudgumda gözlerim doldu..inşallah diyorum bu sefer muhteşem olursun bütün forum seni konuşur..saglığın yerindeyse Allaha şükür bir de güzel meme ve karın olunca ohh misss bakmaya doyma :) inşallah herşey hayırlısıyla gönlünce olsun :)

canım ameliyat olacağım doktoru kesin bulduğumda, mevlam nasip ederse inşllh.. bu yılın sonuna doğru ameliyat olmayı düşünüyorum.. şimdi forumda resim paylaşmıyorum nedeni ameliyat olmadan önce resimlerimi çekicem, ameliyat olduktan sonra her iki görüntümü sizlerle paylaşıcam.. ben sadece o günü ve o zamanı bekliyorum inşllh bu sefer son olsun.. hepinizin dualarını bekliyorum.. benimde dualarım tüm ameliyat olacak arkadaşlarım için

Son düzenleme:

inanmak çok önemli sende de o var bu yüzden güzel olacak Allahın izniyle öyle düşünüyorum.. :)

AMİNNNNN inşallah rabbim istediğin göğüslere kavuşturacak seni bitanem. Bu mutluluğu fazlasıyla hakediyorsun.. Dediğin gibi bazen hayat insanın yüzüne gülmeyebiliyor imtihan dünyası işte. Ama pes etmek yok, sabrın sonu selametmiş. Ben şimdi hayal ediyorum sen ameliyatını olmuşsun ve bizle fotoğraflarını paylaşıyorsun ve sana harika övgüler geliyor göğüslerin muhteşem olmuş sen de mutluluktan uçuyorsun. Bugünler çok yakında inşallah.

canımmm hayat bazen insanların yüzüne gülmeye biliyor.. Mevlam her kim olursa olsun, zalim insanların eline düşürmesin.. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah.. çok teşekkür ederim sevgiler..

canımmm hayat bazen insanların yüzüne gülmeye biliyor.. Mevlam her kim olursa olsun, zalim insanların eline düşürmesin.. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah.. çok teşekkür ederim sevgiler..

sevgili hüzünlügüzel ve estetisyenn bugün okudum yaşadıklarınızı çok üzüldüm gerçekten. şimdi nasılsınız peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…