Silikon ameliyati ve sutyenler

Pisipisi83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
16
1
42
Merhaba arkadaslar.. 20 gun once silikon ameliyati oldum.. yavas yavas agrilarim geciyor ama hala hareketlerim kisitli:KK43: ameliyat sonrasi verilen sutyen de inanilmaz sıkıyor beni.. dikis uzerine geldigi icinde cok rahatsiz edici.. ayni problemi yasayan varmi acaba? Dikislere zarar verecek die hep korku icindeyim ve sıkmasi cok bunaltti beni

Az kalmış sabret, 1 ay kullanmıştım ben.. Sabrın meyvesini verecek ve çok düzgün memişlerin olacak. Dikişleri rahatsız ediyorsa dikişler ve sütyen arasına gazlı bez vs koyabilirsin.

Voi die bir marka verdiler.. ilk 10 gun zaten bandajli kullandim.. sonrasinda araya koydugum gazli bez sag taraf dikisi tahris etmis bugun tekrar ozel bir bezle sarildi dikisim..sag goguste agrimda fazla.. simdiden pisman oldum ameliyat olduguma:KK43: hareketlerim kisitli.. doktor biraz daha kullanma kollarini dedi.. dikis yuzunden.. umarim hepsi gecer ama daha kotu seyler olmadan

Voi die bir marka verdiler.. ilk 10 gun zaten bandajli kullandim.. sonrasinda araya koydugum gazli bez sag taraf dikisi tahris etmis bugun tekrar ozel bir bezle sarildi dikisim..sag goguste agrimda fazla.. simdiden pisman oldum ameliyat olduguma:KK43: hareketlerim kisitli.. doktor biraz daha kullanma kollarini dedi.. dikis yuzunden.. umarim hepsi gecer ama daha kotu seyler olmadan
Merak etme hepsi geçecek. Bir meme diğerinden daha ağrılı oluyor genelde, benim de öyleydi.

benim de kesiyerine geliyo sutyen.gazlıbez koyuyorum ben de her pansumanda oraya.ama sürekli takmak çok cansıkıcı gerçekten.

Ewet ya surekli rahatsizlik hissi veriyor.. bende surekli icte bir kasilma hissi var. Sizde de oluyor mu acaba? Kac gun oldu sizin?

Merhaba herkese
Bende silikon ameliyatı olmak istiyorum ama iz olsun istemiyorum bu nedenle koltuk altından ameliyat için ne diyorsunuz emin olamıyorum bir türlü sonrasında gögüste inme falan oluyormu yada patlama riski var midir duruşu falan düzgün müdür fikirlerinizi alabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden

X