Silikon ameliyati sonrasi tek goguste problem

Pisipisi83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
16
1
42
Merhabalar herkese..1 ay once kas alti yontemiyle ameliyat oldum.. sol gogusup cok cabuk iyilesti. Agri olmadi dikislerde problem olmadi. Ama sag goguste dikisler gec kapandi ve agri devam ediyor. Garip bir hassasiyet var ozellikle meme ucunun ic kisminda. Batma gibi. Sizlerde de olan problemmi acaba? Yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba kızlar aynı sorun bendede var 2 ay oldu ameliyat olalı sol gögüs iyi durumda sağ gögüste kapsüllenme oluşmuş düzelirmi acaba❓

Kapsullenme nedir? Benim doktorum bu durumun gecici oldugunu soyledi ama... kapsullenmeyi bilmiyorum . Iltihapmi oluyo memede?

Vallahi benimde pek bir bilgim yok ama protezin oturmamış hali sert kalması diye tahmin ediyorum masajla geçebilecegini söledi doktorum bakalım zamanla ne halaçe girecek

Kapsüllenme vücudun protezin etrafını oluşturan koruma çeperinin olması gerekenden kalın olma durumudur vücut protezi kabul etmezse kepsül kalın olur ve protezi sıkar buda şekil bozukluğuna sabap olur böyle bi durumda protezin çıkarılıp kapsümün tekizlenmesi gerekir. Benimde 2 ay oldu ve sağ göğsüm daha büyük sarkık ve ağrılı ; özellikle meme ucu. Doktorlar 90 güne kadar herşeyin normal karşılanacağını söyledi dikiş;ağrı;asimetri vs. Masaj aksatılmamalı ve zamana bırakılmalı 6 ay dolmadan memeler son şeklini almıyormuş maalesef ..

Kizlar benimde sol memede dikise yakin bolgede hafif bir agri var. Ozellikle masaj sirasinda agri artiyor. Normalmi? Sizin olmus muydu?

Kızlar ben diğer topiclerde doktorun silikon denemesi yaptığı göğsün daha geç iyileştiğini okumuştum belki sizinki de öyle birşey olabilir mi ?

X