silikon ameliyatı sonrası merak ettiğim...

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
142
3
arkadaşlar,azönce konu başlığı yazmamışım tekrr açtım konuyu.benm meme ameliyatımın üzernden bir hafta geçti.gtgide iileşiyorum.yalnız sze sormak istediğim bişiler var.mesela evli olan arkadaşlar,eşinzle nezaman ilşkiye grebldiniz? bir diğer sorumda,eşlerin memnuniyeti nasıl oluyor yani yapay bişey olması rahasz ediyormu.yaşayanlr fikir verrse sevnrm.çnkü benm eşim yaptrrken taraftar deildi.içinde yapay bişey var ben istemm dedi durdu.şimdi sessiz.ilerde ne olucak merak içindeyim.cevaplar için şimdiden teşekkrler...

bnce ilerleyen dönemde esin gayet memnun olcaktır..benim bi tanıdıgm war ewli (bn dglim) onun eşi cok karsıydı asla istemiyodu ama simdilerde gayet memnunmuş hatta iyi ki yaptrdın diyomuş.. yapaylıga gelince,ben söylemezsem kmse anlamıyo yani hiç yapay bi görüntü yok gayet dogal güzel görüntüleri war..

umarım öle olr canım.yapaylıktan kasıt doğal duruo olsa bile doğal olmadığını bilmesii...bunu kastedyrm.orda silikon var yani.nese artk ben memnunum oda beğensin yada beğenmesin,merak ettm sadece işte:KK3:

kaydirigubbakcemile3 bnce zamnla o da memnun olcaktır yani hangi erkek dolgun güzel gögüsleri begenemz ki :) bulmusta bunamış derler heralde öylesine kaydirigubbakcemile2

bence bişeyn en güzeli em makbulüdür.bölesi eskisinden çok daha gzel.demkki herşeyn doğalı güzel değilmiş...

arkadaşlar ben de yaptırcam diye biyer. fiyatı çok boğaziçi tıp merkezi diye biyer. 3250 fiyatı.. damla silikon pütürlü.. fiyatı çok uygun geldi bana acaba çok da kaliteli biyer değil mi yoksa?

fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim..

arkadaşlar ben de yaptırcam "BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİ "diye biyer. fiyatı çok boğaziçi tıp merkezi diye biyer. 3250 fiyatı.. damla silikon pütürlü.. fiyatı çok uygun geldi bana acaba çok da kaliteli biyer değil mi yoksa?

(yukarıdaki mesajım eksiktir)

canm orda biçok doktr var hangisine yaptrcaksın.bence kalitesz die düşünme.sonçta çok zr bir operasyon deil.umarım güzel olr.

bncede doktorun kim olcak onu ögrenip arastır burda tek önemli olan doktorun ne kadar uzman oldugu.. fiyat gercekten uygunmuş kampanya falan mı war acaba

arkadaşlar ben de yaptırcam diye biyer. fiyatı çok boğaziçi tıp merkezi diye biyer. 3250 fiyatı.. damla silikon pütürlü.. fiyatı çok uygun geldi bana acaba çok da kaliteli biyer değil mi yoksa?

canım bende gittim oraya görüşmeye fiyatı çok uygun sen yaptırdınmı

arkadaşlar ben de yaptırcam "BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİ "diye biyer. fiyatı çok boğaziçi tıp merkezi diye biyer. 3250 fiyatı.. damla silikon pütürlü.. fiyatı çok uygun geldi bana acaba çok da kaliteli biyer değil mi yoksa?

ustte dolgunluk ıstıyosan damla yaptırma derım..yaptıranlar sonrsında genelde pişman oluyo..bende 350 cc sol 375 cc sag hıgh profıl yuvarlak cohensive jel var .. ben cok memnunum..hastaneden cokta doktorunu ararstır tecrubesıne bak..

Arkadaşlar Şu dakikadan itibaren tam 1 ay oldu büyütme operasyonu olalı İnanamıyorum Nasıl geçti İlk 3 gün Sadece Patlıycak gibi Şişti Göğüslerim Korkuyordum Kendime bakarken aynada Bakmak İstemiyordum bile desem yeridir Şimdi Formuna Kavuş tu ödemler indi Hem Doğal hem de Dolgunlar Dilediğim herşeyi Giyiyorum ve Çok Güzel Duruyor Umarım bu Mutluluğu İsteyen herkes Yaşasın Dilerim Sevgilerim Leeeee :)))))

Arkadaşımın kocası bogaziçi tıp merkezinde burun ameliyatı oldu,şimdi ismi aklıma gelmiyor bayan doktordu,ama hiçte güzel bir şekil yapamadı,ancak kendisini övüyor doktor.Hiç menmun kalmadı.Şans işi diyorum,ama bana kalırsa önermem.Ben leventte oturuyorum,banada çok yakın ama oraya ne muayeneye giderim,nede ameliyata.Yinede karar senin tabi,sadece fiyatı iyiymiş,ama fiyat içinde oraya gidilmez yani...:umursamaz:

kızlar bende sormak ıstıyorum protez taktırcak olanlara karı cıkan eslerı ya da sevgılılerı olanlar taktırdıktan sonra fıkırlerını degıstırdıler mı bunu yasayanlar var mı cok merak edıyorum..benım erkek arkadasıma bır kere bahsettım ve hayır ıstemıyorum dedı bana sonrada kapattık konuyu.ben yınede yaptırdıktan sonra o tepkısı gececekmıs gıbı dusunuyorum bu konuda tecrubesı olanlar paylaşırlarsa cok cok sevınırım :)

Arkadaşlar Şu dakikadan itibaren tam 1 ay oldu büyütme operasyonu olalı İnanamıyorum Nasıl geçti İlk 3 gün Sadece Patlıycak gibi Şişti Göğüslerim Korkuyordum Kendime bakarken aynada Bakmak İstemiyordum bile desem yeridir Şimdi Formuna Kavuş tu ödemler indi Hem Doğal hem de Dolgunlar Dilediğim herşeyi Giyiyorum ve Çok Güzel Duruyor Umarım bu Mutluluğu İsteyen herkes Yaşasın Dilerim Sevgilerim Leeeee :)))))

benimde 2 ay oldu :)) ınan bende farkında değilim nasıl geçti bitti,,1 hafta gergin ve patlıycak gibiydi..sonra her geçen gün biraz daha iyileşti ben bile inanmak istemiyorum silikon olduğuna böyle doğmalıyışım diorum :)) o kadar doğal dolgun ve güzeller çünkü,,,miks boyun kilon nedr ve kac cc protez kullanıldı sende