Silikon ameliyatı sonrası kullanılan sütyenler

Perii7777

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
480
253
Merhaba.. arkadaşlar silikon ameliyatı sonrası hangi marka ne tür sütyen kullandınız?
Ben emay marka toparlayıcı sütyen aldım ama aklıma takıldı paketinde 1 beden küçültür yazıyor ve korse gibi kumaşı.
Ameliyattan sonra bu tarz sütyen kullanan var mı kızlar?

Merhaba.. arkadaşlar silikon ameliyatı sonrası hangi marka ne tür sütyen kullandınız?
Ben emay marka toparlayıcı sütyen aldım ama aklıma takıldı paketinde 1 beden küçültür yazıyor ve korse gibi kumaşı.
Ameliyattan sonra bu tarz sütyen kullanan var mı kızlar?
Doktorunuz mu önerdi de öyle bir sütyen aldınız ? Doktorunuz ne önerdi ?

Ayyıldızın aml.sonrasi sutyeni var önden kopçalı tavsiye ederim.. Ara ara acmak istediginiz zaman kollarinizi arkaya yormuyorsunuz önden açılıyor kullanisli

Doktorunuz mu önerdi de öyle bir sütyen aldınız ? Doktorunuz ne önerdi ?
Dr um önermedi aksine 15.günümde bana sütyen takma artık dedi. Ama göğüslerim zaten ayrıktı şimdi daha da ayrık oldu 1 ayım doldu ama hala birleşmediler :KK43:
Bende internet ten aldım canım sporcu sütyeni olarak geçiyordu ama toparlayıcı özelliği varmış takamadım zaten çok sıkı ve korse gibi..

Ayyıldızın aml.sonrasi sutyeni var önden kopçalı tavsiye ederim.. Ara ara acmak istediginiz zaman kollarinizi arkaya yormuyorsunuz önden açılıyor kullanisli
Aynen benimkide önden kopçalıydı çok rahat etmiştim ama herhangi bir sporcu sütyeni oluyormuş

Aynen benimkide önden kopçalıydı çok rahat etmiştim ama herhangi bir sporcu sütyeni oluyormuş
Oluyoda iste bana doktorun giydirdigi yarim atlet tarziydi cok daraliyodum kollarimida kaldirip cikartamiyodum. Hemen önden acilani aldim valla gunde 7.8 kere önden açıp oh be dunya varmis diyodum :KK70:

X