silikon ameliyatı sonrası adet düzensizliği

makusla

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
321
43
kızlar ben 10 haziran günü ameliyat oldum ve 27-28 haziran gibi regl olmam gerekiyordu. korkmaya başladım acaba hamile kalmış olabilir miyim ? yoksa narkozun etkisiyle bir düzensizlik yaşanabiliyor mu? lütfen böyle bir durumla karşılaşan varsa paylaşsın..stresten ölmek üzereyimmmm

makuslacım merhaba canım. narkoz başka bünyede düzensizlik yapar mı bilmem ama bana hiç bir sorun yaşatmadı.13 haziranda ameliyat oldum 15 haziranda tam da vaktinde hasta oldum. malesef hem ameliyatı hem de adeti bi arada atlattım.

makusla canım ben adet dönemimin son günü ameliyat olmuştum..olmam gerekenden yaklaşık üç hafta sonra hastalandım..nasıl korktum anlatamam kaç kez hamilelik testi yaptım tahmin bile edemezsin..ben stres yaptıkça daha da gecikti sanki..çok stres yapıo insan haklısın ama endişelenme narkozun etkisi olabiliyomuş böyle çok arştırmıştım ben...

sağol canım cevabın için ,allahtan test yapmama gerek kalmadı:)) dediğin gibi narkozun etkisi galiba. mayanın bölümünde izler için bir krem adı vermişsin. benim doktorum herhangi birşey vermedi. ama maya ya vermiş. yarın ilk iş o ilacı alacağım

canım ben o kadar ameliyat oldum..hiç böyle bişey yaşamadım bende senimki narkoz felan değil stresten yada psikolojik olabilir..bide hamilelik testi yaptınmı tabi bide bünyeden bünyeyede değişebilir bu durum sende böyle bir reaksiyon göstermiş olabilir..panik yapma daha fazla gecerse bir doktora git derim..geçmiş olsun

sağol canım, test almama gerek kalmadı. sonunda regl oldumve rahatladım. sanırım stres ya da ameliyatta aldığım ilaçlardan böyle birşey oldu. yoksa gün şaşmaz.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…