- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canm öyle deme nooooolurrr.... Deme....Zaman nasılda geçmiş değil mi nelere üzülmüşüm baksana. boşuna demiyorlar beterin beteri var diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm öyle deme nooooolurrr.... Deme....Zaman nasılda geçmiş değil mi nelere üzülmüşüm baksana. boşuna demiyorlar beterin beteri var diye
Canım hayrola bi sorun yok inşallah.. Beterin beteri var derken ne demek istedinZaman nasılda geçmiş değil mi nelere üzülmüşüm baksana. boşuna demiyorlar beterin beteri var diye
Canım silikon ile alakalı değil sağlık sorunlarım ile alakalı sıkıntılarım. silikonu ise keşke daha önce yaptıraymışım ne diye didik didik edip derinlemesine inceleyip yaptırsam mı acaba diye beklemişim ki zaman geçiyor ömür bitiyor çok irdelememek lazım bu konuyu.Canım hayrola bi sorun yok inşallah.. Beterin beteri var derken ne demek istedin
Doğru söylüyorsun canım Ama korku işte.. Korkuyoruz geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda sıkıntıların çözülürCanım silikon ile alakalı değil sağlık sorunlarım ile alakalı sıkıntılarım. silikonu ise keşke daha önce yaptıraymışım ne diye didik didik edip derinlemesine inceleyip yaptırsam mı acaba diye beklemişim ki zaman geçiyor ömür bitiyor çok irdelememek lazım bu konuyu.
Amin canım inşallah sağolasın.Doğru söylüyorsun canım Ama korku işte.. Korkuyoruz geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda sıkıntıların çözülür
ben çok korkuyorum yalnız başıma halledemem diye nasıl bir ağrı?hareketlerini çok mu kısıtlıyor nekadar zamanda toparladın kendini? ağrıyı çekerimde kimseye muhtaç olmadan olmuyor mu?Merhaba bende çarşamba günü ameliyat oldum hayalime kavuştum. Kızlar hiç korkmayın dayanılmaz bir acı yok sadece kas ağrısı var kas altı olduğu için. .. ben iğne olurken bile ağlayan bir kızım bi de canım çok tatlı Hayalinizi asla ertelemeyin...
Canım mesela benim hic ağrım olmadı azıcık baskı vardı ama kendin kalkamiyosun, kollarını kaldiramiyosun. ben koltuk altından olmuştum sekerligi bile zor kaldırıyorum. Karnimdan destek alip kalkınca sabah muhtesem bi baskı oluyodu. Kolumu yana uzatip suyumu bile alamıyorum. Kendi basina halletmen biraz sıkıntılı olur bi de herkesin süreci farklı oluyo burda ben hafif atlatanlardanim ama hic kalkamayan arkadaşlarımız da oluyo.. Isini şansa bırakma bi arkadaşını ayarlamaya çalışben çok korkuyorum yalnız başıma halledemem diye nasıl bir ağrı?hareketlerini çok mu kısıtlıyor nekadar zamanda toparladın kendini? ağrıyı çekerimde kimseye muhtaç olmadan olmuyor mu?
şu an çok mutsuz ve umutsuzum oysa okadar heyecanlanmıştım ki sonunda olacak hayalime kavuşacağım diyeCanım mesela benim hic ağrım olmadı azıcık baskı vardı ama kendin kalkamiyosun, kollarını kaldiramiyosun. ben koltuk altından olmuştum sekerligi bile zor kaldırıyorum. Karnimdan destek alip kalkınca sabah muhtesem bi baskı oluyodu. Kolumu yana uzatip suyumu bile alamıyorum. Kendi basina halletmen biraz sıkıntılı olur bi de herkesin süreci farklı oluyo burda ben hafif atlatanlardanim ama hic kalkamayan arkadaşlarımız da oluyo.. Isini şansa bırakma bi arkadaşını ayarlamaya çalış
Mutsuz olma ama Bana kalsa ben de aileme soylemeyecektim ameliyattan çıkıp akşamına arkadaşımla kirikkaleye gidip orada kalacaktım, kendime nasıl bi guvense artık ama sabah seni kaldirsa bi de onune yemek koysa biri yeter gerisini biraz zorlansan da yaparsın hic mi kimse yok yardim etcek?şu an çok mutsuz ve umutsuzum oysa okadar heyecanlanmıştım ki sonunda olacak hayalime kavuşacağım diye
Canım bugün çok çok iyiyim ama hala yanımda birileri olmadan bi şey yapmıyorum agrim perşembe günü geçti ama yinede 3 gün çok önemli yatacak ve biri sana hizmet edecek. İnan çok korkuyordum. Ameliyat saatini beklerken kaçmayı düşündüm o kadar yani. Ama korkulacak hiç bir şey yok. Keşke hiç ertelemeseydim diyorumben çok korkuyorum yalnız başıma halledemem diye nasıl bir ağrı?hareketlerini çok mu kısıtlıyor nekadar zamanda toparladın kendini? ağrıyı çekerimde kimseye muhtaç olmadan olmuyor mu?
merhaba 1 gun sonra meme ameliyatu olucam ve tecrubeli birine danismak istediklerim varkızlar bende yeni ameliyat oldum.bakıyodum öyle bu başlığı gördüm.1 hafta önce büyütme ameliyatı oldum.ilk gün hafif bir ağrı oldu.sonra herhangi bir ağrı olmadı.hafif sızzılar oluyodu onuda çok kendimi dinlemedim ve hissetmedim.ameliyat olduğumun ertesi günü hastaneden çıktım ve gezebildiğim kadar gezdim.kollarımıda gayet rahat hareket ettirebiliyodum.bi dolgunluk ağırlık hissi oluyo göğüslerde,özellikle ilk 3 gün yatıp kalkarken dikkat etmek gerekiyo.içlerinde su varmış hissi oluyo.sonra onlarda geçiyo.yani bende ağrı filan olmadı çok şükür.gayet rahattım.inşallah sonrasındanda memnun kalırım.6 ay sonra son halini alacak.daha çookk var yanisorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Cok gecmiş olsun ben ilk soruyu sorayım o zaman agrınız var mı varsa nasıl bır agrı bır de kasaltı mı oldunuzSelamlar :) şuan hastanedeyim ve dün sabah meme büyütme ameliyatı oldum sormak istediklerinizi sorabilirsiniz
Cok gecmiş olsun ben ilk soruyu sorayım o zaman agrınız var mı varsa nasıl bır agrı bır de kasaltı mı oldunuz
Teşekkür ederim :) ağrım ameliyattan çıkar çıkmaz başladı ama ağrı gibide değil baskı hissiyatı üstüme biri oturmuş gibi birde meme etrafında yanma hissi var. Çok güçlü ağrı kesici karıştırıyorlar seruma ve kalçadan da bir iğne oluyorsun hiç ağrı hissiyatı yok sadece ani hareket yapılmıyor kolları belirli sevıyede kaldırabılıyorsun yani ben feci ağrım olur kollarımı kaldıramam falan diye düşünmüştüm alakası yokmuş :)) kas altından oldum ve kesi yerim meme kenarı[/QUOT. Teşekkürler benimde haftaya cumartesı amelıyatım var ruyalarıma gırmeye başladıbır dr adet de olmadım bugun yarın olmazsam ertelenır herhalde benım adetım uzun suruyo
canım ya ameliyat öncesi ben de öyle ruyalar gordum korkudan cok. Benim de tüm vucudum odem oluyodu her yerim sisik memelerim sarkık ve kocaman oluyoduRuyamda amelıyatım olmuştu hiç agrım yoktu ama memelerım ufacık lımon kadardı hala ve dikişlerim geldı dr geldı sılıkon koymayı unuttuk bı daha yapıcaz dedı