• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon ameliyatı olupda eşi memnun olmayan varmı

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben meme büyütme ameliyatı olucam.dikleştrmeyle beraber.yalnız şunu merak edyrm.eşim pek istekli deil.yapay bişey istemem falan diyo ama bana biraz maddi sıkıntıya greceği için bu şekilde konuşuo gbi gelio.çnkü şuan göğüslerim berbat durumda beğenio olması imkansız :) ameliyat olanlar yazabilirlermi acaba,eşleri memnunmu yani cinsel hayatınız olmusuz etkileniomu.

eşin istemiyosa maliyetinden korkuyosa canım kremler var hem dolgulu oluyomuş ben kullanmadım ama kullananlar memnun hem ağrı acı hissi yok biraz sabır sadece:uhm:

benm öyle kremlerle düzelccek gbi değil.:) ki zaten onların hçbiri çözüm olmuo.bebeğimi emrmeden kestkten sonra sarktı oyzden hem dikleştrme hem büyütme gerekli bana.eşim istesede istemesede ben çok istyrm çnkü bu hali beni çok etkili.eşimin yannda soyunup gynmem bile iç dünyamda sorun halini aldı.anlıycağın bu operasyona ihtiyacım var.

benm öyle kremlerle düzelccek gbi değil.:) ki zaten onların hçbiri çözüm olmuo.bebeğimi emrmeden kestkten sonra sarktı oyzden hem dikleştrme hem büyütme gerekli bana.eşim istesede istemesede ben çok istyrm çnkü bu hali beni çok etkili.eşimin yannda soyunup gynmem bile iç dünyamda sorun halini aldı.anlıycağın bu operasyona ihtiyacım var.

canım o zaman kendin bilirsin aranız bozulmasın haaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

symgcl hatun, kadın olmanın en önemli göstergelerinden biri memelerimizbenim eşim de gerek yok dedi,ben böyle de çok memnunum dedi,yaptırmayı ben istedim, operasyondan sonra da hatun süper oldu süper diyen de kendisi...onu razı etmeye çalış canım,ruh halinden bahset, biz kararlı durunca eşler razı geliyo zaten..

symgcl hatun, kadın olmanın en önemli göstergelerinden biri memelerimizbenim eşim de gerek yok dedi,ben böyle de çok memnunum dedi,yaptırmayı ben istedim, operasyondan sonra da hatun süper oldu süper diyen de kendisi...onu razı etmeye çalış canım,ruh halinden bahset, biz kararlı durunca eşler razı geliyo zaten..

inş benmkide sonunda öyle olr.ya ikna oldu zaten orda bi soru yokta söylenio işte :) sabrediyoru sonunda beğenr inş.bazen düşünmüo değilim,ya diyorum biz eşlermz için neler göze alıyrz bide kapris çekiyoruz :kızgın: nese saol canım...

dikleştirme yap bence direk büyütme.dik daha çok hoşlarına gidr bütüklüğündense.ben de tam tersi küçülttürmeyi düşünüyorum.1 yıldır lilo aldım.resimlerimden anlaşılır.

Back
X