• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

arkadasim cok gecmis olsun. kendini ne kadar kotu hissettigini tahmin edebiliyorum. ama moralini bozmamalisin bence, herseyin bir cozumu vardir. oncelikle iyilesme surecini tamamla, daha sonra yeni bir doktor arastirip duzelttirebilirsin. pozitif olmak cok onemli, iyi dusunmeliyiz ki iyi seyler olsun. tekrar gecmis olsun, umarim kisa zamanda hersey yoluna girer...

çok geçmiş olsun :26:
umarım herşey ummadığın kadar çabuk sürede düzelir
daha öncede memnun kalmayan bir arkadaşın başlığınada aynısını yazmıştım
her doktordan herkes memnun kalıcak diye bişey yok bence memnun olmadığımız doktorlarıda paylaşmalıyız nasılki memnun olduklarımızı paylaşıyoruz buda normal bence
eleştirilmeye açıktır sanırım doktorlarımız

merhaba arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudukça sizin adınıza çok mutlu oluyorum ki ben sizin kadar şanslı olamadım:50:iki ay önce silikon ve dikleştirme operasyonu geçirdim.ve iki ayı geçmesine rağmen hala komplikasyonlarını yaşıyorum.bandajlarım varken tarif edilmez mutlulukla beklediğim memişlerim açıldığında:43::43:
birincisi dikleştirme de olduğundan sağ mememin ucu diğerinden 3 santime yakın büyük olmuştu çok kötü görünüyordu neredeyse göğüsüm kadar bir uç:( dr' a rahatsızlığımı dile getirdim doktorumda peki o zaman gel düzeltelim dedi ve kılınığınde 40 dk bir operasyonla lokal anesteziyle gözümün önünde düzeltti sonra tekrar yine bant sargı ikinci operasyondan sonra dayanılmaz acı cektim 2 hafta kadar acıyla birlikte sızladı şuan 3. hafta hala yaralarım kapanmadı çok acı çekiyorum.sonuç olarak diğer memem ile orantılıcağı göğüs ucum şimdide öbüründen küçük.ve bir diğeride sol memem diğerinden farklı fazla sarkık alttan avuçladığımda protez elimde.oysaki sağ göğsüm ameliyattan önce çok sarkıktı göğüs ucundan dikleştirme olduğu içinmi oldu bilmiyorum büzgüm büzgüm berbat duruo:43::43:izlerim çok kötü.doktorum özel sütyen , krem masaj vermedi normalmi bu durum arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok mutsuzum sürekli ağlıyorum aynalara daha fazla küsüm artık:14::14:

geçmiş olsun bence dr.a şikayetini tekrar dile getir hata varsa telafi etmek zorunda inş istediğin gibi olur. hangi dr
yaptı operasyonu acaba?

merhaba arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudukça sizin adınıza çok mutlu oluyorum ki ben sizin kadar şanslı olamadım:50:iki ay önce silikon ve dikleştirme operasyonu geçirdim.ve iki ayı geçmesine rağmen hala komplikasyonlarını yaşıyorum.bandajlarım varken tarif edilmez mutlulukla beklediğim memişlerim açıldığında:43::43:
birincisi dikleştirme de olduğundan sağ mememin ucu diğerinden 3 santime yakın büyük olmuştu çok kötü görünüyordu neredeyse göğüsüm kadar bir uç:( dr' a rahatsızlığımı dile getirdim doktorumda peki o zaman gel düzeltelim dedi ve kılınığınde 40 dk bir operasyonla lokal anesteziyle gözümün önünde düzeltti sonra tekrar yine bant sargı ikinci operasyondan sonra dayanılmaz acı cektim 2 hafta kadar acıyla birlikte sızladı şuan 3. hafta hala yaralarım kapanmadı çok acı çekiyorum.sonuç olarak diğer memem ile orantılıcağı göğüs ucum şimdide öbüründen küçük.ve bir diğeride sol memem diğerinden farklı fazla sarkık alttan avuçladığımda protez elimde.oysaki sağ göğsüm ameliyattan önce çok sarkıktı göğüs ucundan dikleştirme olduğu içinmi oldu bilmiyorum büzgüm büzgüm berbat duruo:43::43:izlerim çok kötü.doktorum özel sütyen , krem masaj vermedi normalmi bu durum arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok mutsuzum sürekli ağlıyorum aynalara daha fazla küsüm artık:14::14:

cok gecmış olsun ben boyle seylerı duyunca gercekten cok uzuluyorum ne beklentı ve umutlarla oluyoruz amelıyatımızı...
benım fıkrım bu kadar sorun yasadıgın bır doktora tekrar emanet etme kendını:(

öncelikle çok geçmiş olsun. eğer ilk ameliyat sonrası göğüs uçları arasındaki üç santimlik farkı doktor zaten kendisi görmemişse orada bir sıkıntı var demektir. üstüne üstlük sonrasında da tatmin edici bir hizmet alamamışsın.

benim sana naçizane tavsiyem bir başka doktora görünmen olacak, profesyonel bir bakış sana hatanın nedenini söyleyebilir. eğer doktordan kaynaklanan bir hataysa rahatlıkla dava açabilirsin, ama peşini bırakmamanı öneririm.

geçmiş olsun arkadaşım,yaşadığın bazı sorunları bende yaşadım ve halen yaşıyorum.şubatın 2'sinde ameliyat oldum göğüs büyütme ameliyat hakkında doktor çok relax konuştu çok rahat olucam bişey hissetmicem falan filan ameliyatım 2buçuk saatten fazla sürmüş uyandığımda hayatımda bukadar acı hissetmemiştim ve bu yaşadığım acıya hiçbir doktor inanmadı 3 gün hastanede yattım ve allahtan iyibir hemşire vardı bana ii ağrı kesici verdi yoksa ne yapardım bilmiyorum 3 gün. beni hastaneden çıkardılar ama ne dediysem olmadı sol göğüsümün ağrısı hiç geçmedi bana kas altı yuvarlak silikon koydu doktorum meme altından hemde 250cc büyükte deil ama göğüslerim gırtlağıma kadar şişti iner dediler inmek bilmedi hele acısı hiçbitmeyen acı gibi devam etti 10 gün evde ne yaşadım ben bilirim ne gezmesi tozması bende öyle hemen taktır çık gez diye biliyodum ama öyle değilmiş!! bide bu evdeki 10 gün süreçte dotora kontrolede gittim bana ooooo çokkk iii gidiyor senin canın az dedi hatta yetmedi güya muayne için kollarımı 2 yana açtırmak için uğraştı ve göğsümde kolumun altına kadar şişlik ve morarma vardı bana sadece bişey olursa beni ararsın dedi çünkü adamın işi vardı eve gittim akşama dikişim patladı bir kan akar allahım ne yapacam oldum meğerse hematom olmuş yani ameliyattan sonra kanama olmuş bunu ben anladım ama beni muayne eden hiçbir doktor anlamadı ve doktorum doçentdoktordu güya ve akşam hastaneye tekrar yattım ertesi gün tekrar ameliyat oldum gene aynı acı bu sefer diren takmışlar ucunuda ta kolumun altından çıkarmışlar 4 gün daha hastanede yattım ve şuan halen ağrım var halen sırtüstü yatıyorum ve geçiceği günü bekliyorum yeni silikon ameliyatı yaptıracak arkadaşlara tavsiyem bu ameliyatı devamlı yapan bundan çok iyi anlayan doktorları araştırıp yaptırsınlar her estetikçi ister prof olsun devamlı bu işi yapmadıysa yapamıyorlar!!

geçmiş olsun arkadaşım,yaşadığın bazı sorunları bende yaşadım ve halen yaşıyorum.şubatın 2'sinde ameliyat oldum göğüs büyütme ameliyat hakkında doktor çok relax konuştu çok rahat olucam bişey hissetmicem falan filan ameliyatım 2buçuk saatten fazla sürmüş uyandığımda hayatımda bukadar acı hissetmemiştim ve bu yaşadığım acıya hiçbir doktor inanmadı 3 gün hastanede yattım ve allahtan iyibir hemşire vardı bana ii ağrı kesici verdi yoksa ne yapardım bilmiyorum 3 gün. beni hastaneden çıkardılar ama ne dediysem olmadı sol göğüsümün ağrısı hiç geçmedi bana kas altı yuvarlak silikon koydu doktorum meme altından hemde 250cc büyükte deil ama göğüslerim gırtlağıma kadar şişti iner dediler inmek bilmedi hele acısı hiçbitmeyen acı gibi devam etti 10 gün evde ne yaşadım ben bilirim ne gezmesi tozması bende öyle hemen taktır çık gez diye biliyodum ama öyle değilmiş!! bide bu evdeki 10 gün süreçte dotora kontrolede gittim bana ooooo çokkk iii gidiyor senin canın az dedi hatta yetmedi güya muayne için kollarımı 2 yana açtırmak için uğraştı ve göğsümde kolumun altına kadar şişlik ve morarma vardı bana sadece bişey olursa beni ararsın dedi çünkü adamın işi vardı eve gittim akşama dikişim patladı bir kan akar allahım ne yapacam oldum meğerse hematom olmuş yani ameliyattan sonra kanama olmuş bunu ben anladım ama beni muayne eden hiçbir doktor anlamadı ve doktorum doçentdoktordu güya ve akşam hastaneye tekrar yattım ertesi gün tekrar ameliyat oldum gene aynı acı bu sefer diren takmışlar ucunuda ta kolumun altından çıkarmışlar 4 gün daha hastanede yattım ve şuan halen ağrım var halen sırtüstü yatıyorum ve geçiceği günü bekliyorum yeni silikon ameliyatı yaptıracak arkadaşlara tavsiyem bu ameliyatı devamlı yapan bundan çok iyi anlayan doktorları araştırıp yaptırsınlar her estetikçi ister prof olsun devamlı bu işi yapmadıysa yapamıyorlar!!

çook çook büyük geçmiş olsun canıımm yaaa....İnşallah bu son ameliyatın olur artık sen de sağlığna kawuşursunn:71::71: ne biçim doktor bunlar yaa walla okudukça sinirlerim bozuluyooorr:47::47::47: Allah kimseye bu acıları yaşatmasıın... Sen de güle güle cicişlerini kullanırsın inşallah canımm :54:

Coook üzüldüm... cok moralim bozuldu. Inanamiyorum yaaa, nasil bir ilgisizlik bu böyle !
Cok gecmis olsun, insallah bir an önce iyilesirsin.. agrisiz mutlu günler diliyorum...
Doktorun ismini verirsen bu ameliyti olmak isteyenlere bu bir iyilikte bulunursun, yani adinin ve soy adinin bas harflerini yazarsaniz...

Burada doktor adı yazdığınız anda o doktorun bu yazılanları görüp size dava açıp tıbben olanların normal olabileceğini destekleyecek bilgileri mahkemede sunma olasılığı var. Bilginize..

Ayrıca yaşadıklarınıza gerçekten çok üzüldüm. Mutlu olmak için yapılan operasyonların bu şekilde sonuş vermesi üzücü. Hakkınızı yasal yollardan arabileyeciğiniz tüm bulguları topladıktan sonra yasal süreç başlatmak sizi insiyatifinizde. Hatırlatmak istedim.

acaip etkilendim şuan pc basında yazarken bile ağlıorum sanırım gözümde yaş ta kalmıcak..çok teşekkür ederim arkadaşlar yanımda olduğunuzu hissetmek ciddi anlamda acımı hafifletti güç verdi. bana sorunumu paylaşma imkanı veren kk de sonsuz minnettarım.arkadaşlarm önemli bir ayrıntıyıda atlamışım sol mememde uçta his kaybım 2 ayı gecmesine rağmen gelmedi normalmi bu durumu yaşıan oldumu gelicekmi??birde şu var eşimle aram çok kötü oldu operasyonu olmadan önce eşimi zor ikna etmiştim şimdi bumudur yani diyor. 2 aydır sargılı hastayım ve kendi pansumanımı yapıorum gördükçe içim kalkıyor yaramı:14::14: dr hiç bir şekilde aramıor sormuor kendim arayıp randevu alısam gidip pansuman yaptırıorum.banyo hala yapamıorum.vbvb.daha fazla canınızı sıkmak istemiorum anlatıpta hani benim şanszlığım sonuçta sakın etkilenipte hangi operasyonu düşünüosanız ertelemeiin.çook süper sonuçlar veren doktorlar var görüorus duyuyoruz haklarını yememek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle cok gecmis olsun cok kötü bi durum gercekten. ne umutlarla oluyoruz bu ameliyatı.benim sana tavsiyem,eğer bu olanlarda doktor ihmali , hatası gibi şeyler olduğunu düsünüyosan vakit kaybetmenden dava açmandır.

cicegimmm tesekkür edrım.doktorun hatası derken önceki göğüslerim büyük değildi uçlarında herhangi bir yerinde boyut farkı yoktu sadece az sarkmıstı sağ memem ondan az daha sarkıktı.hani başka bi problem yoktu yada ben öyle biliyorum olsaydı doktor söylerdi en azından diğilmi.bana çok kolay olucak hafif dikleştirme yapıcam süper olucak demişti:14::14::14:

bende başka dr lara gdip görüşmen gerektiği ile aynı fikirdeyim. canını sıkma. biraz toparlansın durumun. daha sonra gerçekten herkesin çok memnun kaldığı bir dr bulup düzelttirirsin. düşünsene bir de burun olsaydı her an herkesin önünde... her şeyin çözümü var üzülme:71::71::71: çok geçmiş olsuun..
bu forumda okuyorum aynı isim geçen ve memnun kalınan pek çok dr isimleri var ve anladığım kadarı ile ücretsiz görüşme yapıyorlarmış... ? git bir kaçına görüş... ne kaybedersin?? hiç.. belki çözümsüz olmadığını anlarsın güç verirler sana..:15::34:
sevgiler... :93:

PITPIT saol canım kendimi hiç iyi hissetmiyorum ki biraz kendimi toparladığımda düşünüyorum diğer doktorlarla görüşmeyı :59::59:

Üzüntünü paylaşıyorum buradan ve okudukça seni anlayabiliyorum Lütfen kendini toparla Başka iyi bir başka Doktora git ve arkadaşlarımında dediği gibi dava aç hakkını ara sen güçlü olursan Eşinlede aran düzelir ne yapacağına karar ver ve üzüntüden kurtul oldumu canım ağlama ne olur artık :43:

Üzüntünü paylaşıyorum buradan ve okudukça seni anlayabiliyorum Lütfen kendini toparla Başka iyi bir başka Doktora git ve arkadaşlarımında dediği gibi dava aç hakkını ara sen güçlü olursan Eşinlede aran düzelir ne yapacağına karar ver ve üzüntüden kurtul oldumu canım ağlama ne olur artık :43:

miksçim iyiki varsın saol canım.varmı bildiğin iyi bir dr sölermisin??davayı acabilirmiim ameliyat olduguma dail belge fatura yok elimde dr vermedi sizin varmı??

miksçim iyiki varsın saol canım.varmı bildiğin iyi bir dr sölermisin??davayı acabilirmiim ameliyat olduguma dail belge fatura yok elimde dr vermedi sizin varmı??

ameliyata grmeden önce bi kağıt imzalatıyorlar.ve doktor ben yapmadım diyemez.analttığın gibi sağ meme hafif sarkık ve baska da bi problem yoksa,bu analttıkların doktor ihmali olduğunu gösteriyor.dikleştirme nasıl yapıldı peki ? kesi yerlesi nereler.yani nerelerden girildi

ya canım moralini bozmak istemem ama,sen ne umutlarla girdn ameliyata,neler çekiyosun.bence fazla vakit kaybetmeden işi adli boyuta taşı.hiç korkma avukat masrafından vs.karşı taraf ödemeli dava aç.ya da bulunduğun şehirdeki adliye sarayına git,orada devlet sana ücretsiz avukat atar.düşünsene,bi göğsünde hafif sarma vardı,problem oydu,ama bi de sonuca bak.artıları eksileri kefeye koy.doktorun rezalet bi iş çıkarmıssa bunun bedelini ödemek zorunda.

ameliyata grmeden önce bi kağıt imzalatıyorlar.ve doktor ben yapmadım diyemez.analttığın gibi sağ meme hafif sarkık ve baska da bi problem yoksa,bu analttıkların doktor ihmali olduğunu gösteriyor.dikleştirme nasıl yapıldı peki ? kesi yerlesi nereler.yani nerelerden girildi

zaten bide operasyon öncesi çekilmiş fotolarınıda vermişlerdir sana..o bile haklı çıkaracaktır vereceğin mücadeleyi..yuh yaa doktor olmuş ama insan olamamış.:47:.kendi haline terketmiş kadını yaaa..Ala alllah.:59:

Cok üzüldüm CNM yaaaa... cok gemis olsun ! Böyle bir hatayi kabul etmemelisin kesinlikle, doktorun ne yapip ne edip bir cözümünü bulmali... kac tane hata yapmis, nasil bir doktor cok kizdim off... sonucta estetik cerrahi her seyi güzelestirmeli insanlari mutlu etmeli tam tersi degil... eger öyle degil ise yanlis bir meslek secmis demekki !!!

Bende diklestirme ile gögüs büyütme ameliyati olmak istiyorum ama bu tür hatalardan korktugum icin sürekli vazgeciyorum !!! =((
Cok merak ettim hangi doktora ameliyat oldun ??? Tekrar cok gecmis olsun, insallah en kisa zamanda hersey istedigin gibi olur, cicislerinin tadini cikarir mutlu olursun CNM !!!

Elif_D çok haklısın kaç tane hata yapmış diosun evet bu konularla ilgili doktorumla konuşamıorum ki sorunlardan bahsettiğimde şu cevap bana güvenmiomusun olucak düzelicek gibi kelimelerle susturuo ve doktorum her soruma şaşkınlıkla istemiyerek cevap verio geçiştirio:43:ilk hatasında çok kolay o işlem 5 dk lık birşey ucundan ipini çekip küçültüçem dedi bende peki dedim. kılınığınde lokal anesteziyi yapptı 40 dk kesti biçti gözümün önünde kan revan içinde düşünn ki benim psikolojiyi o gün beni eve gönderdi ilaç hiç bişey yazmadan ben evde duvarlara vuruorum resmen acıdan yemin ederimki allahım kimsenin basına vermesin.doktoruma sorduğumda daha önce bana niye söylenmedi bu komlikasyonları yaşıcağımdan neden söz edilmedi hiç dr ne dedi dersiniz:50:

Back
X