• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon ameliyat ini sakarya da olanlar olucaklar

tahaburcu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
13
0
6
Merhaba ben sakarya da Baykurt ozbeye ameliyat olucam aranizda sakaryada silikon ameliyati olucaklar yada olanlar varsa bilgilenelimm

Oldunuzmu ameliyatınızı?
Hayır canım ya olamadı çünkü baykurt beye nezaman gitsem bana ayrı bi ücret çıkarttı yanı tam paramı denklestirdim gün almaya gittim fakat dün zam geldi dolar yükseldi dedi bana ilk 2.700 dediği ücret 1 ayda 4.700 e yükseldi Vazgeçtim bakalım o mevzu hala aklımda fakat guvenemedim para konusunda:110:

Hayır canım ya olamadı çünkü baykurt beye nezaman gitsem bana ayrı bi ücret çıkarttı yanı tam paramı denklestirdim gün almaya gittim fakat dün zam geldi dolar yükseldi dedi bana ilk 2.700 dediği ücret 1 ayda 4.700 e yükseldi Vazgeçtim bakalım o mevzu hala aklımda fakat guvenemedim para konusunda:110:

Silikonlar yurt dışından alındığı için dolar artıyor. Bu doğru ;) inşallah yaptırırsın en kısa sürede.

bebeğim ewet geçen sene ocak ayından itibareb fiyatlar yükseldi.. benimde ilk muaynemde daha az bir rakam söylemişti ama sonra fiyat yükseldi. ben oldum kurtuldum.. şimdi genital estetik için doktor arıyorum ama sakaryada bulamadım

Ya silikonlari ben 1000 TL ye hemde mentor marka hemde baykurt beyin arkadaşı medikalci bi arkadaştan buldm sadece ameliyata girecekti malzeme bana aitti ve buna rağmen 3.200 TL masraf çıkarttı ve Vazgeçtim bende moralini bozdu çünkü bi ilsun hanıma git istersen genital ameliyatın için ama oda ucuz yapmiyo haberin olsun

Ya silikonlari ben 1000 TL ye hemde mentor marka hemde baykurt beyin arkadaşı medikalci bi arkadaştan buldm sadece ameliyata girecekti malzeme bana aitti ve buna rağmen 3.200 TL masraf çıkarttı ve Vazgeçtim bende moralini bozdu çünkü bi ilsun hanıma git istersen genital ameliyatın için ama oda ucuz yapmiyo haberin olsun

ilsun hanımla görüştüm genital estetik için.. muayne olmaya gidicem bakalım ne kadar dicek.. ama bunada taktım kafayı çok pis olucam kurtuluş yok:(( her türlü yamuklukta bende :(( normal olsaydı yani hep düzeltmek zorunda kalıyorum:)

Hahaahh alemsin valla bendede var yamukluklar ama okadar takmiyorum mesela bi taksam kafama ilk önce mimiklerden oluşan cizgilerimi sonra dudaklarima silikon burunumu incelttirme vs bak gordunmu arayinca neler buldum kendimde :) sen yine memislerini yaptirmissin ben onu bile halledemedim

Back
X