SİLİKK ÇİZGİLER

Melek Gurel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
73
46
38
Hanımlar iyi geceler
Maalesef bu gece bana uyku yok.
3 farklı markada test yaptım 3ündede 2.çizgi silik. Daha önce bir düşük yaşadım ümitlenmek istemiyorum diyicem fakat fazlasıyla ümitlendim. Acile gittim kan testi için yapmadılar. Geçen ayın 6sında adet gördüm fakat döngüyü hesaplayamıyorum düşükten dolayı değişkenlik gösteriyor. Lütfen başına böyle bir olay gelen fotoğraflara bakıp yorumunu yazabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20200304_015503.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20200302-WA0045.jpeg
    33,5 KB · Görüntüleme: 95
Baya çizgi var sağda ki testte inşallah sizin için hayırlısı olur :)

Benimde bir dusugum var bende 1 test yapmistim benimkide silik cikti umutlandim bir sey yokmus ama sen 3 test yapmissin insallah vardir faza umutlanma yinede

Düşükten sonra beta hcg değerin sıfırlanmışsa var gibi . Allah hayırlısını versin

Düşükten sonra beta hcg değerin sıfırlanmışsa var gibi . Allah hayırlısını versin
Sıfırlanmış olması lazım canım çünkü ben 3 ay önce düşük yaşadım ve geçen ayda test yaptım bişey yoktu bu ay hissettim sanırım ve adetim daha gelmeden yaptım bu şekilde oldu

Benimde bir dusugum var bende 1 test yapmistim benimkide silik cikti umutlandim bir sey yokmus ama sen 3 test yapmissin insallah vardir faza umutlanma yinede
Düşükten ne kadar sonra test yaptın canım arkadaş ında dediği gibi 1 ay içerisinde yaptıysan beta hcg sıfırlanmadığı içinmi 2. Çizgiyi gördün acaba

Düşükten ne kadar sonra test yaptın canım arkadaş ında dediği gibi 1 ay içerisinde yaptıysan beta hcg sıfırlanmadığı içinmi 2. Çizgiyi gördün acaba
Yok canim dusuk yaptim beta sifirlandi en son uzerinden adet gordum bittim 10 gun gecikme yasadim oyle yaptim. Yoksa beta sifirlanmasaa zatn cikar ki ben hergun kan verdim en son 0.1 i gordum hayirlisi bakalim

kuzum silik çizgi bariz ortada görünüyor , seni umutlandırmak istemem fakat gebelik var gibi sonuç olarak 3 tane test yapmışsın ve eğer gebelık olmasaydı birinden birinde mutlaka o 2. Çizgiyi goremezdin ama en doğrusu kan tahlili , mutlaka kan tahlili yaptırmanı öneririm, ve testi kaç dakika beklettıgınde önemli 10 dakikaya kadar cıkan testler geçerlidir İnşallah bebiş geliyordur inşallah gönlüne göre olur

Normalde yarın adet olmam gerekiyor canım yarın tekrar test yapcam güzel dileklerin için teşekkür ederim testi yapar yapmaz çıktı çizgiler bebeğim hiç bekletmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…