Silik testler yanlış mı yönlendiriyor?

masaldiyari88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2021
106
33
48
36
Merhabalar,
Eminim gebe kalmak isteyen herkes bu silik testlerden müzdarip daha önce de karşılaştım. 1,5 senelik evliyiz 3 aydır korunmuyoruz. Bu bebek işleri hiç kolay olmuyormuş meğerse. Özellikle silik çıkan testleri doğrulamak için meraktan eminim benim gibi pek çok kişi para harcıyordur. Çoookkk silik çizgilerden bile Umut bağlıyoruz. Reglime 3 gün var herhangi bir gebelik belirtim yok ama idrarım çok koyu ten tuhaf geldi ve sabah idrarıyla olmasa da prodoctor marka test yaptım. Çooookkkk silik çizgi görüyorum. Çok silik çizgi görüp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Bata kaç gün kala yaptınız?

Umarım yanıltmaz bende görüyorum belli belirsiz silik çizgiyi. Elinizde daha test varsa bir kaç gün sonra tekrarlayın yoksa imkanınız varsa yarın sabah sağlık ocağında kan verin beta düşükte çıksa daha netleştirirsiniz gebeliğinizi. Allah gönlünüze göre versin inşallah bebiş geliyorum diyodur

İnşallah çok teşekkür ederim siz de gebesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua edinDaha önce de böyle çıkıp regl olmuştum ama insan acaba mı diyor yine de. Evet elimde test var sabah unutmazsam ilk idrarla yapmayı denicem. Keşke olsa da eşime yeni yıl müjdesi versem

Ayyy evet ya çok heyecanlı yeni yıl hediyesi bebek ay bende heyecanlandım şimdi Rabbim gönlünüze göre versin dualarım sizinle hadi inşallahhh hayırlısı sağlıklısı

Canim yaniltmak istemem ama bende adete 3 kala tamda boyle bir cizgi ile ogrendim gebeligimi benimki normal kaset testti ama sabah ilk idrarla yapmamistim ertesi gun tekrar yaptim kaset test ilk idrarla bi tık dah anetti ama yine cok silikti ve kan verdim 8 ml bthcg ile gebe oldugumu ogrendim :) degerim cok az oldugu icin silik ckiyormus megerse insAllah sende hamilesindir yarin ilk idrarla bir test daha yap ve sonra kan ver bence

Canım ben değil ama bir arkadasim yanımda test yaptı negatifti 1 saat sonra çizgi belirmiş ki ben görmedim o derece varla yok arası kız sürekli hamileyim kesin diyor ertesi gün kan verdik 3.5 haftalık hamileydi yani gözümle görmesem inanmam ama 1 saat sonra çıkan hayalet çizgiyle öğrendi hamile olduğunu

İdrar testlerine asla güvenmiyorum daha önce 2 kere başıma geldi adet gecikmesi sonrasi çiftçizgi gördüm doktora gittim kist çıktı bi süre sonra tekrar gecikme yine test yine çift çizgi kanda çıkmadı yani en garantisi kan tahlili

İnşallah, 33 yaşındayım artık zamanı geldi diye düşünüyorum 3 aydır olmayınca bir endişe duymaya başladım. Bu sabah da ilk idrarla yaptım ama yine inanılmaz silik bir çizgi var sanırım olsaydı daha koyulaşırdı

Evet ben de daha önce predictor yaptığımda görmüştüm hatta onda da burdan sormuştum arkadaşlara herkes var çizgi demişti. şimdi yaptığım ise comfort daily. Canım sen o zaman hangi testi uygulamıştın ya da o dönemde herhangi bir ilaç kullanıyor muydun? Ya da kimyasal geçirmiş olabilir msn?

Merhaba ben test yapmiştim üzerinden 1 hafta geçti ve Bu sabah rüyamda testin silik oldugunu gördüm heyacan ile gittim eczaneye test aldım yıne negatif ama gecen üzerinden neredeyse 3 gün gecen testim silik pozıtıftı ve cok heyacan yaptım napmalıyım siCd

Maşallah ne güzel bizim testler de ancak yanıltsın

Maşallah ne güzel bizim testler de ancak yanıltsın
Aynen öyle Bak 2019 da hamileyim sandım kendimi bu testle ki çok silikte değil hemen çıkmıştı ama değilmişim meğer pko Varmis bende ondan adetim gecikiyormus oooff neler yaşamışım ben neler bu testlere hiç güvenim kalmadı aslında

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-30-12-35-17-099_com.android.chrome.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 138
Oww aynen çok belirgin ben böyle birşey olsa hemen koş koşa kan tahlili verirdim kesin hamileyim diye

Testler 10 dakikada sonuç vermezse değerlendirmeyin yazıyor seninkinin üzerinden epey geçmiş cnm kuruma çizgisi olabilir ama tekrar test alıp deneyebilirsin henüz adet olmadıysan

Testler 10 dakikada sonuç vermezse değerlendirmeyin yazıyor seninkinin üzerinden epey geçmiş cnm kuruma çizgisi olabilir ama tekrar test alıp deneyebilirsin henüz adet olmadıysan
Evet neyazıkkı tekrardan adet oldum ama adet düzensizliğim başa bela oldu heyacan yapıyorum dün Oldum onun öncesi 25 ydı onun öncesi 30 Du cok sarpma SARDI

Tekrar merhaba kızlar benim gibi süreci ilerleyen varsa bilgilendirmek istedim.

Daha sonrasında da idrarda erken gebelik testi yaptım gönderdiğim fotodakinden çok daha koyu çıktı, reglim de 2 gün gecikince hastaneye gittik. Doktor rahim duvarın kalınlaşmış 15 mm olmuş gebelik olabilir dedi beta hcg bakıldı. Ben de hem idrar testi silik de olsa pozitif çıkınca hem rahim duvarı kalınlaşmış hamilelik olabilir denilince umutlanmıştım. fakat ne yazık ki sonuç negatif. Doktor 10 gün içinde adet olmazsan gel dedi.Şu an az regl oluyorum. Durumlar bu şekilde

gerçekten üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…