- 30 Aralık 2024
- 3
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi inci ilayda
-
Test hangi marka ayni durumu yasayanlar çok birde iki gun sonra testi tekrarla belki koyulaşma olur o zaman emin olursunuz en kotu adet gunu kan ver bence kafan rahat olur ne yazikki testler yanıltıcı olabilir koyulasma yoksa sıkıntı zaten bende yaşadım kan negatif ve hala adet olmadim 46 günü deviriyorumMerhaba arkadaşlar geçtiğimiz ay ben yoğun bir şekilde kaşık ağrısı çektim test yaptım silik çıktı tekrar test yaptım o da negatif çıktı ardından regl oldum ovülasyon dönemlerini değerlendirdik bu ay aşırı şekilde tüm belirtiler var ama tekrardan hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum test yaptım tekrardan silik çıktı regl olmama 6 gün var
Bende adetime 8 gün kala test yapmıştım bu sekilde çıkmıştı ama bence sabret bekle stres yapma adet günün gelsin bir daha test yap çizgi koyulasirsa zaten hamilesin demektir o zaman kan verirsin. Ama stres yapma döllenmeyi ve yerleşmeyi olumsuz etkiler 6 gün sabret başka şeylerle ilgilenMerhaba arkadaşlar geçtiğimiz ay ben yoğun bir şekilde kaşık ağrısı çektim test yaptım silik çıktı tekrar test yaptım o da negatif çıktı ardından regl oldum ovülasyon dönemlerini değerlendirdik bu ay aşırı şekilde tüm belirtiler var ama tekrardan hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum test yaptım tekrardan silik çıktı regl olmama 6 gün var
Test hangi marka ayni durumu yasayanlar çok birde iki gun sonra testi tekrarla belki koyulaşma olur o zaman emin olursunuz en kotu adet gunu kan ver bence kafan rahat olur ne yazikki testler yanıltıcı olabilir koyulasma yoksa sıkıntı zaten bende yaşadım kan negatif ve hala adet olmadim 46 günü deviriyoruminşallah senin vard
Ayy inşallah da bakalım artık hayırlısı olsun days doctor diye erken gebelik testiTest hangi marka ayni durumu yasayanlar çok birde iki gun sonra testi tekrarla belki koyulaşma olur o zaman emin olursunuz en kotu adet gunu kan ver bence kafan rahat olur ne yazikki testler yanıltıcı olabilir koyulasma yoksa sıkıntı zaten bende yaşadım kan negatif ve hala adet olmadim 46 günü deviriyoruminşallah senin vardır
Yok stres yapmıyorum da işte merak da ediyorum adet günümü bekliyorum da bu ay bitmez olduBende adetime 8 gün kala test yapmıştım bu sekilde çıkmıştı ama bence sabret bekle stres yapma adet günün gelsin bir daha test yap çizgi koyulasirsa zaten hamilesin demektir o zaman kan verirsin. Ama stres yapma döllenmeyi ve yerleşmeyi olumsuz etkiler 6 gün sabret başka şeylerle ilgilen
Pek iyi seyler okumadım bu markada ama inşallah vardir iki gun sonra tekrar et testini adet gunu de kan ver benceAyy inşallah da bakalım artık hayırlısı olsun days doctor diye erken gebelik testi
İkisinde de var gözüküyor ama markası nedir ve ustteki bi tık koyu gibi altaki daha soluk hangini once yaptiniz adetiniz geciktimi ?Yardımcı olur musunuz
Freely markası alttakini dün akşam, üsttekini bugün sabah yaptım adetim 3 gün geciktiİkisinde de var gözüküyor ama markası nedir ve ustteki bi tık koyu gibi altaki daha soluk hangini once yaptiniz adetiniz geciktimi ?
Bence git kan ver olabilir çünkü koyulasmis sanki bi tık oyuzden sordum hangisi ne zaman diye zaten adetinde gecikmiş inşallah var gibi görünüyorFreely markası alttakini dün akşam, üsttekini bugün sabah yaptım adetim 3 gün gecikti
İnşallah canım teşekkür ederimBence git kan ver olabilir çünkü koyulasmis sanki bi tık oyuzden sordum hangisi ne zaman diye zaten adetinde gecikmiş inşallah var gibi görünüyor
Cogu kiside şunu duydum pembeyse kesin var adetin gectiyse kesin zaten hayirli olsun cnm bebis geliyorKızlar bakar mısınız buna da
Yaa heyecanlanıyorum çokCogu kiside şunu duydum pembeyse kesin var adetin gectiyse kesin zaten hayirli olsun cnm bebis geliyor
İnşallah vardır adetin geciktimi ? Olmadi yarin bi daha test yap adetin geciktiysa kan ver yada yakinsaYaa heyecanlanıyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?