Inşallah cnm amin dedigin gibi olur
Ins hayırlısınla sagol cnmÇizgi var kan verseniz kesin sonuç alırsınız
Şuan hamile gözüküyorsunuz inşallah sağlıkla ilerler
Tatlım var gözüküyor yarın ilk idrarla tekrarla yada kan ver direk netleşsin inşallah güzel haberlerle karşılaşırsınAyin 4 dünde bat gunumdu ama olmadim ayin 18 de 2 gun gelen kanamam oldu koyu kirmizi ve kahve renginde 2 gun durdu test yaptim negatif . Aksam farkettim vajinal akintim var renksiz kokusuz beyazimsi sümüksü bir akinti sabah sat 10 civarinda test yaptim ilk idararla degil sanki silik bir cizgi var gibi lutfen yardimci olun kafam cok karisti️
Amin cnm inşallah hayırlısı neyseTatlım var gözüküyor yarın ilk idrarla tekrarla yada kan ver direk netleşsin inşallah güzel haberlerle karşılaşırsın
Tatlım var gözüküyor yarın ilk idrarla tekrarla yada kan ver direk netleşsin inşallah güzel haberlerle karşılaşırsın
Xçok incede olsa bir cizgi var gibi vallaEki Görüntüle 3512787
Kızlar benimkinde birşey görüyormusunuz?
11 dk kurumaz bence ins gonlunuze gore gelisir herseyYa ben görmek istediğim için mi öyle sanıyorum dedim kuruma cizgiside olabilir ama tam 11 dk sonra cekmişim
Çok teşekkür ederim sizinki zaten net sağlıklı ilerlesin inşallah bi kaç gün sonra tekrarlarım11 dk kurumaz bence ins gonlunuze gore gelisir hersey
Insallah canim allahim kucagini boş brakmasın tez günde tez sahat te guzel haberler alasın insÇok teşekkür ederim sizinki zaten net sağlıklı ilerlesin inşallah bi kaç gün sonra tekrarlarım
Amin canım tüm bekleyenler inşallanInsallah canim allahim kucagini boş brakmasın tez günde tez sahat te guzel haberler alasın ins
Aşırı silik olarak gözüküyor sanki kaç gün var adetineEki Görüntüle 3512787
Kızlar benimkinde birşey görüyormusunuz?
3 gun var cnmAşırı silik olarak gözüküyor sanki kaç gün var adetine
Pardon yanlis cvp verdim sanirim3 gun var cnm
Sorun yok tatlımPardon yanlis cvp verdim sanirimkusura bakmayin
Şöyle normalde 29 du benim döngüm iki aydır 31 32. Günde adet oluyorum şuan 27. GünümAşırı silik olarak gözüküyor sanki kaç gün var adetine