• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik test

Mnkpnda

Dualar eder insan mutlu bir ömür için.❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
4.202
4.776
133
Hanımlar beklenen reglime daha 7 gün var. Bu ay yumurtlama akıntısını çok net gördüm ve değerlendirdik. Ve O zaman beri bazen daha şiddetli olarak bel, sol kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum. Dün sabah ilk idrarla bir test yaptım ama ilk bakışta net bir şey göremedim ve bıraktım. Akşama doğru baktığımda çizgi gördüm. Bu sabah tekrar test yaptım ve daha kurumadan çok çok silik ama pembemsi bir çizgi gördüm. Sizce olabilir mi. Daha iyi görünsün diye üzerinde oynadım.
20201016_071812.webp

Gebelik var gibi iki gün sonra testi tekrar edin koyulaşma varsa kan testi yaptırın Hayırlı olsun inşallah

Gebelik var gibi iki gün sonra testi tekrar edin koyulaşma varsa kan testi yaptırın Hayırlı olsun inşallah
Yaa inşallah vardır. Çok teşekkür ederim. İçim kıpır kıpır yaa.

Evet var hayırlısı olsun sizin için❤️🥰
Yeni olduğu için silik çıkmıştır

Hanımlar beklenen reglime daha 7 gün var. Bu ay yumurtlama akıntısını çok net gördüm ve değerlendirdik. Ve O zaman beri bazen daha şiddetli olarak bel, sol kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum. Dün sabah ilk idrarla bir test yaptım ama ilk bakışta net bir şey göremedim ve bıraktım. Akşama doğru baktığımda çizgi gördüm. Bu sabah tekrar test yaptım ve daha kurumadan çok çok silik ama pembemsi bir çizgi gördüm. Sizce olabilir mi. Daha iyi görünsün diye üzerinde oynadım.Eki Görüntüle 2705671
Umutlandırmak istemem ama var gibi duruyor canım😊♥️

Hemen mi cıktı yapar yapmaz? Yapar yapmaz ilk 5 10dk içinde çıkmadı ise canım muhtemelen kuruma çizgisi dir.. Ve hiç foto ile oynamadan bile belli olur silik çizgi...

Hemen mi cıktı yapar yapmaz? Yapar yapmaz ilk 5 10dk içinde çıkmadı ise canım muhtemelen kuruma çizgisi dir.. Ve hiç foto ile oynamadan bile belli olur silik çizgi...
Üsttekini akşam fark ettim ve bende kuruma çizgisi diye düşündüm. Ama altta ki hemen çıktı. Gözle görülüyor ama fotoğrafta yokla var arası.

Üsttekini akşam fark ettim ve bende kuruma çizgisi diye düşündüm. Ama altta ki hemen çıktı. Gözle görülüyor ama fotoğrafta yokla var arası.
Hemen cıktı ise vardır o zaman 😊

Hanımlar beklenen reglime daha 7 gün var. Bu ay yumurtlama akıntısını çok net gördüm ve değerlendirdik. Ve O zaman beri bazen daha şiddetli olarak bel, sol kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum. Dün sabah ilk idrarla bir test yaptım ama ilk bakışta net bir şey göremedim ve bıraktım. Akşama doğru baktığımda çizgi gördüm. Bu sabah tekrar test yaptım ve daha kurumadan çok çok silik ama pembemsi bir çizgi gördüm. Sizce olabilir mi. Daha iyi görünsün diye üzerinde oynadım.Eki Görüntüle 2705671
Büyük ihtimalle var canım 😍
Tekrarla testi koyulaşır
Sağlıkla alırsın kucağına inşallah 😘

Back