Kızlar günaydın adet tarihime 3 gün var henüz , dün gece test Yaptım 2. Çizgi silik çıktı çok çok açık pembe dikkatli bakmakla görülebilecek kadarsabah tekrarladım yine aynı şekilde oldu ama bu sefer çok daha açık sizce hamile miyim forumda bütün yazıları okudum ama sabahkinin daha açık çıkması umudumu kırdı. Birde adet olacakmışım gibi geliyor kasık sancılarım var adet öncesi bilemedim ne anlama geliyor
Ay bi heyecan sardı beni sabah anasağlıgına gideyim dedim ama sabahki daha soluk çıkınca vazgeçtim bugun nasıl gecer şimdiyarın iş yerinden izin Alıp gideyim dimi kızlar yoksa dhaa erken mi
Kızlar günaydın adet tarihime 3 gün var henüz , dün gece test Yaptım 2. Çizgi silik çıktı çok çok açık pembe dikkatli bakmakla görülebilecek kadarsabah tekrarladım yine aynı şekilde oldu ama bu sefer çok daha açık sizce hamile miyim forumda bütün yazıları okudum ama sabahkinin daha açık çıkması umudumu kırdı. Birde adet olacakmışım gibi geliyor kasık sancılarım var adet öncesi bilemedim ne anlama geliyor
seninle ayni seyleri bende yasadim ve kasiklarmdada adet olucskmsm gbi agri vardi hic umutlu degldm ama suan hamileyim bebegimi kucagima almamada 3 gun kaldi bence sende hamilesinKızlar günaydın adet tarihime 3 gün var henüz , dün gece test Yaptım 2. Çizgi silik çıktı çok çok açık pembe dikkatli bakmakla görülebilecek kadarsabah tekrarladım yine aynı şekilde oldu ama bu sefer çok daha açık sizce hamile miyim forumda bütün yazıları okudum ama sabahkinin daha açık çıkması umudumu kırdı. Birde adet olacakmışım gibi geliyor kasık sancılarım var adet öncesi bilemedim ne anlama geliyor
seninle ayni seyleri bende yasadim ve kasiklarmdada adet olucskmsm gbi agri vardi hic umutlu degldm ama suan hamileyim bebegimi kucagima almamada 3 gun kaldi bence sende hamilesin
bizide haberdar et merak ederim simdiAllah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallahumarım Öyledir yarın belli olucak gun Geçmiyor resmen
henüz ultrason için çok erken. kan değerin 5000 civarında olduğunda karından ultrasonla keseyi görürsün.Tesekkürler isteyen herkese nasip olsun inşallah :)) yarın hastaneye gidicem sizi haberdar ederim sonuçlardan. Ultrasonda çıkarmı ki şuan,eşime kağıdı postalamayı düşünüyorum pozitif ise :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?