• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik pozitif sonrası kanama (adet?)

Kelebeginruyasi35

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
448
549
23
33
Kafamda deli sorular var yaşadıklarınızla yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum 😇 2.5 yıllık evliyim ve son 3 aydır falan korunmuyoruz. Adetlerim düzensiz genelde 32-36 aralığında adet döngülerim. 27 ve 28 ekimde göğüs ağrısı ve kasık ağrıları nedeniyle hamilelikten şüphelenip test yaptım silik pozitif çıktı ama net 2. Çizgiyi görmediğimden ve adet gecikmelerim genelde olduğundan doktara gitmeyi kasım başına bırakmıştım. 41. Günde 1-2 damla kan geldi adet oluyorum sandım sonrasında kesildi ve 43. Günde biraz daha yoğun olarak geldi ve 9 gün sürdü. Hala daha ara ara hafif olmakla birlikte kasık ağrısı ve göğüste çok az bi hassasiyet var. Kimyasal gebelik olarak düşündüm ama böyle bir durum yaşamış mıydınız hiç?

Eklentiler

• 20201026_192212.webp
    20201026_192212.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 111
  • 20201027_071315.webp
    20201027_071315.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 95
Kafamda deli sorular var yaşadıklarınızla yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum 😇 2.5 yıllık evliyim ve son 3 aydır falan korunmuyoruz. Adetlerim düzensiz genelde 32-36 aralığında adet döngülerim. 27 ve 28 ekimde göğüs ağrısı ve kasık ağrıları nedeniyle hamilelikten şüphelenip test yaptım silik pozitif çıktı ama net 2. Çizgiyi görmediğimden ve adet gecikmelerim genelde olduğundan doktara gitmeyi kasım başına bırakmıştım. 41. Günde 1-2 damla kan geldi adet oluyorum sandım sonrasında kesildi ve 43. Günde biraz daha yoğun olarak geldi ve 9 gün sürdü. Hala daha ara ara hafif olmakla birlikte kasık ağrısı ve göğüste çok az bi hassasiyet var. Kimyasal gebelik olarak düşündüm ama böyle bir durum yaşamış mıydınız hiç?
Baya hamilesin testte doktora girmednmi

Baya hamilesin testte doktora girmednmi
Şehir dışına çıkacaktım pazartesiye bırakmıştım. Cuma günü de böyle bir şey yaşayınca gitmedim. Reglim en fazla 6 gün sürerken 9 gün sürünce arada aklıma takıldı. Ama ara sıra kasık ağrısı ve göğüs ağrısı dışında hamilelikle ilgili belirtim yok 😶

canım hamilesin bende de benzer şekilde olmuştu
bir an önce git doktora, şimdiden hayırlı olsun. allah herkese bu haberi aldığında sevinmeyi nasip etsin.

Yanı bariz hamilesiniz ve hamilelikte kanama düşük belirtisidir. Siz buna rağmen doktora gitmediniz gerçekten çok ilginç. Bende bu rahatlıktan istiyorum. Düşüklerin bir çoğu ilaç ile durdurulabilir bilginiz olsun.

Yanı bariz hamilesiniz ve hamilelikte kanama düşük belirtisidir. Siz buna rağmen doktora gitmediniz gerçekten çok ilginç. Bende bu rahatlıktan istiyorum. Düşüklerin bir çoğu ilaç ile durdurulabilir bilginiz olsun.
Rahatlık demeyelim ona başka belirti yaşamayıp kanama olunca kimyasal gebeliği düşündürdü diyelim. Aydınlattığınız için teşekkürler .

Back