• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik idrar testi kizlar Yardim

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Normalde bebek beklemiyoruz. Ama günüm geçti ve belirtiler fark ettim. Sonra buraya girince aslında istediğimi fart ettim. Sanırım yarın test alıp yapıcam. Tabi adet olmazsam.

Gebeliği öğrenmeden bir gün önce yaşadım bu şekilde biraz daha yapışkandı. Hafif rengi sarı kahve arasıydı. Bu yapışkan akıntının gelmediği zamanlarda su gibi sarı akıntı geliyordu. Gebelikte oluyormus. Darısı basınıza :) zaten öyle mide bulantısı, göğüs hassasiyeti hemen başlamıyor bende 6. Haftada başladı. 7. Haftada şiddetlendi. İlk günlerde akıntı dışında belirti aramayın pek.

Gebeliği öğrenmeden bir gün önce yaşadım bu şekilde biraz daha yapışkandı. Hafif rengi sarı kahve arasıydı. Bu yapışkan akıntının gelmediği zamanlarda su gibi sarı akıntı geliyordu. Gebelikte oluyormus. Darısı basınıza :) zaten öyle mide bulantısı, göğüs hassasiyeti hemen başlamıyor bende 6. Haftada başladı. 7. Haftada şiddetlendi. İlk günlerde akıntı dışında belirti aramayın pek.
Peki adet gununde lekelenme VS oldu mu ben kan ve ıdarra testinde negatıf gordum tarlusal verdi dr ilacın bitmesine 2 gun kaldı lekelenme de bıttı adet de olmadım bembeyaz akıntı geliyor su an sadece dun daha koyuydu rengı

Peki adet gununde lekelenme VS oldu mu ben kan ve ıdarra testinde negatıf gordum tarlusal verdi dr ilacın bitmesine 2 gun kaldı lekelenme de bıttı adet de olmadım bembeyaz akıntı geliyor su an sadece dun daha koyuydu rengı
Hayır hiç lekelenme yaşamadım sürekli sarı akıntı ben arada bir sümüksü yapışkan kahveye dönük akıntım vardı. Ama az da olsa gebelik şüphen olsa Tarlusal vermezdi doktor diye düşünüyorum. Adetim ne zaman gelecek diye ne kadar düşünürsen o kadar geciktirirsin. İnşallah Allah gönlüne göre verir :)

Back