Kizlar pko liyim normalde 32 günde bir adet oluyorum ayni zamanda c life kullaniyorum düzeniydi adetlerim Bat 8-10eylul 'dü 5 gün geçti gogus ucunda sizlama goguste sislik var sabah uyaninca özellıkle çok ağrıyor. Bide adetmolcakmis gibi sancı oluyor arada geçiyor. 11 inde kan verdim negatifti 2 gün sorna bu testi yaptim 2 saat sonrasi cikmis cizgi tekrar kan vereyim mi bekleyeyim mi ayın 2 sinde yumurtladım ve söylese bi akintm oldu ilk kke- boyle bisey gordum pko oldugu icin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik idrar testi kizlar Yardim
- Konu Sahibi Rambus
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- pko silikcizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
pko dan pko ya selam bellı kı gec dollenme kuzum bu :) eger hamıleysen adetıne yakın bı zamanda olmus kı 11 ınde kanda cıkmamıs. yarından sonra bıdaha yap test. koyulasırsa oyle gıt kan tahlılı vermeye:) ovulasyon testınde pozıtıf mı gordun 2 sınde? ager takvımıne gore hesap edıyosan o 14 gun sonra kı sılıklık değil daha cok 10 yada 11 gıbi ayın 13ude yaptın heralde o testı sen . yarın tekrarlayabılırsen cok guzel olur. koyulasma olur eger varsa :) rabbim gonlune gore versın . bazen testler yanıltabılıyo bazı markaların hep sacma sapan + cıktıgını bılıyorum. :) yıne + cıkarsa boyle o zaman gıt kan ver derım ınsallah hamişsindir r )
Canım nerden anladım bbiliyomusun bi sıvı geldi yapışkan çok yoğun yumurta aki gibi pko olduğundan normalde hiç böyle olmuyordu hatta resmini çektim akıntının çok garip geldi size koymam uygun olmaz diye resmi koymadım testi tekrarlayın bir kaç gün daha bekleyip sizde.oldumu gebelik tesekur ederim cvp içinpko dan pko ya selam bellı kı gec dollenme kuzum bu :) eger hamıleysen adetıne yakın bı zamanda olmus kı 11 ınde kanda cıkmamıs. yarından sonra bıdaha yap test. koyulasırsa oyle gıt kan tahlılı vermeye:) ovulasyon testınde pozıtıf mı gordun 2 sınde? ager takvımıne gore hesap edıyosan o 14 gun sonra kı sılıklık değil daha cok 10 yada 11 gıbi ayın 13ude yaptın heralde o testı sen . yarın tekrarlayabılırsen cok guzel olur. koyulasma olur eger varsa :) rabbim gonlune gore versın . bazen testler yanıltabılıyo bazı markaların hep sacma sapan + cıktıgını bılıyorum. :) yıne + cıkarsa boyle o zaman gıt kan ver derım ınsallah hamişsindir r )
- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Regl günün ne zamandı?
aynı olay basıma geldi lekelenme olmustu devamı gelmeyince idrarda silik cizgi cıkınca kan verdim sıfır cıktı hcg tarlusal ile regl oldum bendede pco varmıs
Şat 8 kasımdı . Bat 8-10 ekim olmam gerekti ama Benim gogus uçlarim sizliyor açıyor ara ara kasikta batma oluyor adet olacakmis gibi hissediyorum wc ye gidiyorum bakıyorum bisey yok . Düzenli adet goruyorum clife macun kullandigimdan beri cok saşmiyor günü. Sizin gebelik olmadimi hiç adet düzenininiz nasıl
- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Salı yada carsamba günü kan testi ver canım insallah vardır gebelik kanda belli olur idrar testleriyle ugrasma hic.Şat 8 kasımdı . Bat 8-10 ekim olmam gerekti ama Benim gogus uçlarim sizliyor açıyor ara ara kasikta batma oluyor adet olacakmis gibi hissediyorum wc ye gidiyorum bakıyorum bisey yok . Düzenli adet goruyorum clife macun kullandigimdan beri cok saşmiyor günü. Sizin gebelik olmadimi hiç adet düzenininiz nasıl
Benimde adetlerim düzenlidir tarihlerinde gelir iki gün yogunluk olup sonra hafifler ilk cocugum olacak olursa cok istiyorum hic gebe kalamadım henüz
8-0 aralık-200 yazicaktimŞat 8 kasımdı . Bat 8-10 aralik olmam gerekti ama Benim gogus uçlarim sizliyor açıyor ara ara kasikta batma oluyor adet olacakmis gibi hissediyorum wc ye gidiyorum bakıyorum bisey yok . Düzenli adet goruyorum clife macun kullandigimdan beri cok saşmiyor günü. Sizin gebelik olmadimi hiç adet düzenininiz nasıl
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
normalde dollenme sonrası saglıklı bı embrıyo olusmazsa tam tutunamadan rahım duvarına dısarı atılıyomus. boyle durumda sılık cıkıp hatta kanda cıktıktan 2 3 gun sonra adet oluyoruz ya o kımyasal gebelık sonlanması oluyomus. test yapmıs olmasak aa bu ay geç adet oldum dıyoruz. haberımız olmuyo dusuk demek değil tabı. o yuzden doktorlar adet gecıkmesınden de 1 hafta 10 gun sonra test yapın kı kesın olsun dıyolar:) (en acıklayıcı sekılde boyle anlatmıstı doktorcum) bende adet duzenı yok . hamılelık olustu da dustu benım mınnakım 6 hafta bıtımınde ters gıden seyın ne oldugunu bılmıyorum ama allah kerım vardır bunda da bır hayır . bıdahakı ay denemeye baslarım allah kısmet ederse :)) hepımız mınnak bebıslerımıze kavusuruz ınsallah sana tavsıyem bıraz sabırlı olman bı kac guncuk :) rabbım goblune gore versın
C life denesene ben yorumlara baktımda baya gebe kalan varSalı yada carsamba günü kan testi ver canım insallah vardır gebelik kanda belli olur idrar testleriyle ugrasma hic.
Benimde adetlerim düzenlidir tarihlerinde gelir iki gün yogunluk olup sonra hafifler ilk cocugum olacak olursa cok istiyorum hic gebe kalamadım henüz
Allah razı olsun canım inşallah veren alan Rabbim. Benim 2. Evliligm bir kizim var klomenle olmustu 2 . Ay 13 mm di yumurta bu ay olmasi imkansiz demisti doktor o ay hamile kaldım rabbim ol derse oluyor çok şükür eşim bekar o yüzden cocuk tekrar istiyoruz hemde cokknormalde dollenme sonrası saglıklı bı embrıyo olusmazsa tam tutunamadan rahım duvarına dısarı atılıyomus. boyle durumda sılık cıkıp hatta kanda cıktıktan 2 3 gun sonra adet oluyoruz ya o kımyasal gebelık sonlanması oluyomus. test yapmıs olmasak aa bu ay geç adet oldum dıyoruz. haberımız olmuyo dusuk demek değil tabı. o yuzden doktorlar adet gecıkmesınden de 1 hafta 10 gun sonra test yapın kı kesın olsun dıyolar:) (en acıklayıcı sekılde boyle anlatmıstı doktorcum) bende adet duzenı yok . hamılelık olustu da dustu benım mınnakım 6 hafta bıtımınde ters gıden seyın ne oldugunu bılmıyorum ama allah kerım vardır bunda da bır hayır . bıdahakı ay denemeye baslarım allah kısmet ederse :)) hepımız mınnak bebıslerımıze kavusuruz ınsallah sana tavsıyem bıraz sabırlı olman bı kac guncuk :) rabbım goblune gore versın
- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Alacam canım bende deneyecemC life denesene ben yorumlara baktımda baya gebe kalan var
Dene canım soğan kuru yaptın mı ne zamandan beri istiyosunAlacam canım bende deneyecem
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
ayyy ınsallah hayırlı guzel haberını alırızAllah razı olsun canım inşallah veren alan Rabbim. Benim 2. Evliligm bir kizim var klomenle olmustu 2 . Ay 13 mm di yumurta bu ay olmasi imkansiz demisti doktor o ay hamile kaldım rabbim ol derse oluyor çok şükür eşim bekar o yüzden cocuk tekrar istiyoruz hemde cokk
Hepimiz için inşallah olursa yazarim göğüslerim sızlıyor çok şüpheye düşüren oayyy ınsallah hayırlı guzel haberını alırız
- 5 Ağustos 2019
- 596
- 1.045
- 63
Ben tüp bebekle hamile kaldım ama bende de aynı akıntıdan gelmişti :) inşallah hamilesindir :)Canım nerden anladım bbiliyomusun bi sıvı geldi yapışkan çok yoğun yumurta aki gibi pko olduğundan normalde hiç böyle olmuyordu hatta resmini çektim akıntının çok garip geldi size koymam uygun olmaz diye resmi koymadım testi tekrarlayın bir kaç gün daha bekleyip sizde.oldumu gebelik tesekur ederim cvp için
Ay canım inşallah bi tarifleyebilirmisin akıntıyı ya resmini atsam bakarmisin :/Ben tüp bebekle hamile kaldım ama bende de aynı akıntıdan gelmişti :) inşallah hamilesindir :)
Akıntının resminı atar mısınız bnde de anlamsız bir akıntı var adet oldum diyorum ama 3 gun leke geldi sımdı sadece asırı yogun akıntı var test yaptım kan ve idrar hepsi negatıfAy canım inşallah bi tarifleyebilirmisin akıntıyı ya resmini atsam bakarmisin :/
Tiksinmeyin ama olur muAkıntının resminı atar mısınız bnde de anlamsız bir akıntı var adet oldum diyorum ama 3 gun leke geldi sımdı sadece asırı yogun akıntı var test yaptım kan ve idrar hepsi negatıf