Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik Gebelik Testi
- Konu Sahibi GamzeTrn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım nasıl yukliycemFoto koysaydın bakardık canım
Yükledim sonundaSuan yüklemeye çalışıyorum :)
- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
Bende gördüm 2. çizgiyi canım sabah ilk idrarla tekrarla daha da koyulaşır inşallah hayırlısı olsunYükledim sonunda
Kızlar reglime 4 gün var aşırı kasik ve bel ağrısından suphelenip test yaptım çok silik cizgi var sizde bakar misiniz??[/QUOT
İnşallah canim ya inşallah yaniltmazBende gördüm 2. çizgiyi canım sabah ilk idrarla tekrarla daha da koyulaşır inşallah hayırlısı olsun
- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
Hayırlısı diyelim ne kadar lık evlisin ki acele ediyorsun :)İnşallah canim ya inşallah yaniltmaz
- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
1 yıl olduHayırlısı diyelim ne kadar lık evlisin ki acele ediyorsun :)
Evet dediğin marka iki taneside bu şekilde ciktiTest miratechmiydi? Umarim yaniltmaz hayirlisi olsun.
- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 702
- 43
- 34
Benim de ilk yaptığım test adetime 4gün kala böyle silik çıkmıştı. Hatta başta ben çıkmadı sanıp lavaboya koymuştum bir gün sonra baktığımda görmüştüm silik çizgiyi. Sonra daha pahalı bi testle erken sonuç veren test alıp yaptım onda çok netti 2 çizgi. Bu teste göre hamile gözüküyorsunuz fakat kan verip hcg baktırmanız daha doğru olur. Ben ilk hcg baktırdıktan sonra doktor 2 gün sonra bi daha istedi 2 katına çıkması gerekiyor değerin dedi. Benim 3 katına çıkmıştı sonda ultrasonda keseyi gördük zaten
İnşallah benimde vardır canım adetim geçene kadar kan testi vermiycem sanırım hayırlısı umarım benimde senin gibi olur :)Benim de ilk yaptığım test adetime 4gün kala böyle silik çıkmıştı. Hatta başta ben çıkmadı sanıp lavaboya koymuştum bir gün sonra baktığımda görmüştüm silik çizgiyi. Sonra daha pahalı bi testle erken sonuç veren test alıp yaptım onda çok netti 2 çizgi. Bu teste göre hamile gözüküyorsunuz fakat kan verip hcg baktırmanız daha doğru olur. Ben ilk hcg baktırdıktan sonra doktor 2 gün sonra bi daha istedi 2 katına çıkması gerekiyor değerin dedi. Benim 3 katına çıkmıştı sonda ultrasonda keseyi gördük zaten
- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 702
- 43
- 34
İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla alırsınız kucağınıza. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin inşallahİnşallah benimde vardır canım adetim geçene kadar kan testi vermiycem sanırım hayırlısı umarım benimde senin gibi olur :)
Aminnnİnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla alırsınız kucağınıza. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin inşallah
- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 702
- 43
- 34
Teste göre hamile gözüküyorsun canım. Silik de olsa pozitif oluyor. Ama muhtemelen çok erken yapmışsın. Bir de daha pahalı 6gün öncesine kadar sonuç veren bir testle dene istersen. Ya da git direk kan ver. Bazen regl günü gelmeden hamilelik oluşsa da vücut atabiliyor (kimyasal gebelik) o yüzden benim tavsiyem reglinin en azından 3-4 gün geçmesini bekleyip bi kan testi yaptırBana da yardım edermisiniz kızlar lütfen sizce hamilemiyim