• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik Gebelik Testi

GamzeTrn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
13
3
16
29
Kızlar reglime 4 gün var aşırı kasik ve bel ağrısından suphelenip test yaptım çok silik cizgi var sizde bakar misiniz??

Eklentiler

• IMG_20170319_174637.jpg
    IMG_20170319_174637.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 227
  • IMG_20170319_174729.jpg
    IMG_20170319_174729.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 210
Yarın kan testi de yaptırabilirsin canım kesin sonuç olur

Benim de ilk yaptığım test adetime 4gün kala böyle silik çıkmıştı. Hatta başta ben çıkmadı sanıp lavaboya koymuştum bir gün sonra baktığımda görmüştüm silik çizgiyi. Sonra daha pahalı bi testle erken sonuç veren test alıp yaptım onda çok netti 2 çizgi. Bu teste göre hamile gözüküyorsunuz fakat kan verip hcg baktırmanız daha doğru olur. Ben ilk hcg baktırdıktan sonra doktor 2 gün sonra bi daha istedi 2 katına çıkması gerekiyor değerin dedi. Benim 3 katına çıkmıştı sonda ultrasonda keseyi gördük zaten

Benim de ilk yaptığım test adetime 4gün kala böyle silik çıkmıştı. Hatta başta ben çıkmadı sanıp lavaboya koymuştum bir gün sonra baktığımda görmüştüm silik çizgiyi. Sonra daha pahalı bi testle erken sonuç veren test alıp yaptım onda çok netti 2 çizgi. Bu teste göre hamile gözüküyorsunuz fakat kan verip hcg baktırmanız daha doğru olur. Ben ilk hcg baktırdıktan sonra doktor 2 gün sonra bi daha istedi 2 katına çıkması gerekiyor değerin dedi. Benim 3 katına çıkmıştı sonda ultrasonda keseyi gördük zaten
İnşallah benimde vardır canım adetim geçene kadar kan testi vermiycem sanırım hayırlısı umarım benimde senin gibi olur :)

İnşallah benimde vardır canım adetim geçene kadar kan testi vermiycem sanırım hayırlısı umarım benimde senin gibi olur :)
İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla alırsınız kucağınıza. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin inşallah

Bana da yardım edermisiniz kızlar lütfen sizce hamilemiyim

Eklentiler

• PicsArt_04-08-06.00.08.jpg
    PicsArt_04-08-06.00.08.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 107
Bana da yardım edermisiniz kızlar lütfen sizce hamilemiyim
Teste göre hamile gözüküyorsun canım. Silik de olsa pozitif oluyor. Ama muhtemelen çok erken yapmışsın. Bir de daha pahalı 6gün öncesine kadar sonuç veren bir testle dene istersen. Ya da git direk kan ver. Bazen regl günü gelmeden hamilelik oluşsa da vücut atabiliyor (kimyasal gebelik) o yüzden benim tavsiyem reglinin en azından 3-4 gün geçmesini bekleyip bi kan testi yaptır

Back