• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

aysenur4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Kızlar adetime 3 gün felan var 2 gün önce yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı bu sabah yaptığımda çok çok az göründü sonrada bu şekilde oldu su da damlattım kuruma mı diye geçmedi çatlama günü 14 Nisandı

Eklentiler

• IMG_2545.webp
    IMG_2545.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar adetime 3 gün felan var 2 gün önce yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı bu sabah yaptığımda çok çok az göründü sonrada bu şekilde oldu su da damlattım kuruma mı diye geçmedi çatlama günü 14 Nisandı
İlk 5 dk içinde silik de olarak çıktıysa güvenilirse tabi bir de gebelik olabilir. Gecikmeyi bekleyin isterseniz

İlk 5 dk içinde silik de olarak çıktıysa güvenilirse tabi bir de gebelik olabilir. Gecikmeyi bekleyin isterseniz
Çok ince bi çizgi olduğu için ilk 5 dk da göremedim sonradan belşrleşti yarım saat olmadan net gözle görebildim ama eminde değilim aynen günü beklemek lazım

Eklentiler

• 76785A20-8315-49AC-B2AF-B2D248891028.webp
    76785A20-8315-49AC-B2AF-B2D248891028.webp
    10 KB · Görüntüleme: 34
Çok ince bi çizgi olduğu için ilk 5 dk da göremedim sonradan belşrleşti yarım saat olmadan net gözle görebildim ama eminde değilim aynen günü beklemek lazım
Max 10 dkda çıkması gerekli güvenirlik için. Gecikmeyi bekleyin bence daha emin olursunuz

Siteye yüklenirken kalite düşüyor siz 5 dk içindde hafif de olsa gördüyseniz kan verebilirsiniz bence. Ben de cok silik ogrendim
Silikle kan verdiniz mi kaç çıkmıştı ?
Bendr dpo 9 da gördüm ama çok silik dye biraz yükselmesini bekleyeyim diyorum.

Silikle kan verdiniz mi kaç çıkmıştı ?
Bendr dpo 9 da gördüm ama çok silik dye biraz yükselmesini bekleyeyim diyorum.
Dpo çatlama mı demek? Ben çatlamamı vs bilmiyordum, sürpriz gebelikti. Reglma 4_5 gün vardı oilişkiden oldu. Yani birleşmeden 13. Gün felan kan verdigimde 27 ilee öğrendim. Ben gecikmiştim ama. 9. Gün erken bence az daha dişinizi sıkın.. düşük değerle öğrenince de çok zor oluyor

Dpo çatlama mı demek? Ben çatlamamı vs bilmiyordum, sürpriz gebelikti. Reglma 4_5 gün vardı oilişkiden oldu. Yani birleşmeden 13. Gün felan kan verdigimde 27 ilee öğrendim. Ben gecikmiştim ama. 9. Gün erken bence az daha dişinizi sıkın.. düşük değerle öğrenince de çok zor oluyor
Evet çatlamanın 10.günü demek oluyor bende bu defa erken öğrenmek istemediğim için biraz daha bekleyeceğim.Teşekkür ederim.

Back
X