Silik gebelik testi

yaserinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
163
30
98
24
Herkese merhaba bu ikinci konum ama kafam o kadar karıştı ki tekrar bir konu açmak istedim yardım ederseniz çok sevinirim.
Pik görmemin 11 günü İnnovita test yaptım 5 dk içinde silik çizgi belirdi.
12. Günü ise internetten sipariş verdiğim laboquick gebelik testi geldi ve biri 3 dk 2 saat sonra da 1 dk içinde silik çizgi belirdi. Bu testlere ne kadar güvenilir ? Yarın sabah sağlık ocağına gidicem ama üzülmekten korkuyorum.

Eklentiler

• IMG_3215.webp
    IMG_3215.webp
    97,3 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_3222.webp
    IMG_3222.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_3224.webp
    IMG_3224.webp
    92,7 KB · Görüntüleme: 127
Laboquick bozmadıysa eğer yalancı pozitif çıkarttığını görmedim.
Herkese merhaba bu ikinci konum ama kafam o kadar karıştı ki tekrar bir konu açmak istedim yardım ederseniz çok sevinirim.
12. Günü ise internetten sipariş verdiğim laboquick gebelik testi geldi ve biri 3 dk 2 saat sonra da 1 dk içinde silik çizgi belirdi. Bu testlere ne kadar güvenilir ? Yarın sabah sağlık ocağına gidicem ama üzülmekten korkuyorum.

Kana git canım benimde testler pozitif yarın gidicem. Özellikle kaset testler . Belirtin falan varmı konuşmuştuk sanki seninle ama unuttum kendi derdimden 😓

Kana git canım benimde testler pozitif yarın gidicem. Özellikle kaset testler . Belirtin falan varmı konuşmuştuk sanki seninle ama unuttum kendi derdimden 😓
Evet konuşmuştuk gidicem yarın sağlık ocağına yoksa dayanamam belirtimde çok yok aslında ara ara gelen kasık ağrısı sen ne durumdasın

Evet konuşmuştuk gidicem yarın sağlık ocağına yoksa dayanamam belirtimde çok yok aslında ara ara gelen kasık ağrısı sen ne durumdasın
Hayırlı haberler olsun inşallah 🌸 benimde kasık ağrısı var. İftar öncesi mide ağrısı gibi bişey de hissettim ama yoğunluktan geri kayboldu gibi bişey

İkinci gebeliğim şuan benim. 2. Çocuğumun olması imkansız deniyordu pcos var bende ondan ötürü sürekli gecikme yaşayıp yalancı pozitif görüyordum
Çok hayal kırıklığına uğramış biri olarak
Güzel kırmızıya yakın bir çizgi görmeden asla kendinizi ümitlendirmeyin üzülmeyin diye diyorum
Ama inşallah vardır, sizede nasip olsun 🙏🏻

bu test hakkında olumsuz bişe duymadım umarım hala aynı kalitededir,her şey gönlünüzce olsun 💐

İkinci gebeliğim şuan benim. 2. Çocuğumun olması imkansız deniyordu pcos var bende ondan ötürü sürekli gecikme yaşayıp yalancı pozitif görüyordum
Çok hayal kırıklığına uğramış biri olarak
Güzel kırmızıya yakın bir çizgi görmeden asla kendinizi ümitlendirmeyin üzülmeyin diye diyorum
Ama inşallah vardır, sizede nasip olsun 🙏🏻
Aslında aynı sayılırız benimde 2 gebeliğim olacak inşAllah bende pcos var bende kilo da vardı 8 kilo verdim hiç kuruma çizgisi bile görmemiştim şimdi böyle görünce ister istemez insan ümit ediyor 2,5 yıldır korunmuyordum ama eşim asker olduğu ve görevlere gittiği için 2,5 yıl demiyordum Hakkımızda hayırlısı

Aslında aynı sayılırız benimde 2 gebeliğim olacak inşAllah bende pcos var bende kilo da vardı 8 kilo verdim hiç kuruma çizgisi bile görmemiştim şimdi böyle görünce ister istemez insan ümit ediyor 2,5 yıldır korunmuyordum ama eşim asker olduğu ve görevlere gittiği için 2,5 yıl demiyordum Hakkımızda hayırlısı
Evet hemen hemen aynıyız :) bende ilk gebeliğimden sonra kilo aldım ve pcos olduğumu öğrendim 2 yıl kadar bende korunmadım zaten kızım 5 yaşına geldi, gebede kalamıyordum, kalsamda nasip diyerek korunmuyordum. Bi kere çok güzel bi ikinci çizgi gördüm o kadar ümitlşydimki ama kan negatifti ve adet olmuştum. Ondan sonraki ay biraz psikolojik olarak saldım kendimi bir baktım gebeydim
Bazen insanlar bir çocuğun var çok şükür dert etme desede insan ikincisinide ilki kadar istiyor. Evladının kardeş sevincini tatmak istiyor
O yüzden seni çok iyi anlıyorum ve tüm kalbimle dua ediyorumki sanada nasip olsun en yakın zamanda inşallah ❤️

Evet hemen hemen aynıyız :) bende ilk gebeliğimden sonra kilo aldım ve pcos olduğumu öğrendim 2 yıl kadar bende korunmadım zayen kızım 5 yaşına geldi, gebede kalamıyordum, kalsamda nasip diyerek korunmuyordum. Bi kere çok güzel bi ikinci çizgi gördüm o kadar ümitlşydimki ama kan negatifti ve adet olmuştum. Ondan sonraki ay biraz psikolojik olarak saldım kendimi bir baktım gebeydim
Bazen insanlar bir çocuğun var çok şükür dert etme desede insan ikincisinide ilki kadar istiyor. Evladının kardeş sevincini tatmak istiyor
O yüzden seni çok iyi anlıyorum ve tüm kalbimle dua ediyorumki sanada nasil olsun en yakın zamanda inşallah ❤️
Benim oğlumda 4,5 yaşında kesinlikle hamileliğin ilki ikincisi yok aslında.
Amiin çok sağol 🙏 🫶🏻

Görünen silik çizgiler var canım istersen sabah tekrarla testi öyle kana git varsa çok yeni gibi zaten

Back
X