Silik Gebelik Testi

ecelalekaratas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
4
0
29
Kızlar merhaba, ben 3 ay pcos tedavisi gördüm, tedaviden sonra doktor çocuk dedi. 29 yaşındayım. İlk denemede olmadı, döngüm tedaviden sonra 35 gün oldu. En son 10 kasımda regl oldum ve şuan adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor. Ama 1 gün geciktim ve testlerim böyle çıkıyor. Sizce sonuç ne?

Eklentiler

• IMG_2249.jpeg
    IMG_2249.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_2245.jpeg
    IMG_2245.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2236.jpeg
    IMG_2236.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar merhaba, ben 3 ay pcos tedavisi gördüm, tedaviden sonra doktor çocuk dedi. 29 yaşındayım. İlk denemede olmadı, döngüm tedaviden sonra 35 gün oldu. En son 10 kasımda regl oldum ve şuan adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor. Ama 1 gün geciktim ve testlerim böyle çıkıyor. Sizce sonuç ne?
Bi kan verin bence inşallah vardır ☺️

Canım erken olduğu için silik çıkmıştır kan vererek kesinleştirebilirsin

Bende pcosluyum tedavi görüyordum Dün bu şekilde silik çizgi gördüğüm için gidip kan verdim kanda gebelik çıktı sadece daha çok yeni 2 haftalık falan gibi bir durum var eğer silik bir çizgi görüyorsanız gebelik olabilir mutlaka gidin doktora

Eklentiler

• IMG_8361.jpeg
    IMG_8361.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 5
Bende pcosluyum tedavi görüyordum Dün bu şekilde silik çizgi gördüğüm için gidip kan verdim kanda gebelik çıktı sadece daha çok yeni 2 haftalık falan gibi bir durum var eğer silik bir çizgi görüyorsanız gebelik olabilir mutlaka gidin doktora
Sizin daha da belirginmiş ama çok sevindim pozitif sonuç almanıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰🥰🥰

X