• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

elifffkrks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
8
3
1
25
Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi kullandım regli olmayı bekliyorum 4 gün sonra ama dayanamayıp test yaptım 1 saat sonra çok az belli olan silik çizgi çıktı testi sonra tekrarlıcam ama siz ne düşünüyorusnuz

Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi kullandım regli olmayı bekliyorum 4 gün sonra ama dayanamayıp test yaptım 1 saat sonra çok az belli olan silik çizgi çıktı testi sonra tekrarlıcam ama siz ne düşünüyorusnuz
ilk 5 dakıka içerisinde cıkmayan çizgileri kuruma çizgisi olarak kabul ediyoruz.

Eklentiler

• 338018B8-D0B4-4B37-BA2D-AC2B67D1BCD0.jpeg
    338018B8-D0B4-4B37-BA2D-AC2B67D1BCD0.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 121
daha sonra erken gebelik testi aldım ondada çıktı çizgi sonra kan verdim beta hcg 18.22 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam inşallah güzel sonuçlar alırım
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah 🥰 belirtileriniz nelerdi?

Hiçbir belirtim yoktu zaten tedavi çatlatma iğnesi sonrası gün adet olmamayı bekliyrodum öncesinde yaptım çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏

IMG_1428.jpeg
Cizgi görebilen varmık adetime 2 gün var

Eklentiler

• IMG_1426.jpeg
    IMG_1426.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 106
Evet bayağı silik ama erken gebelik testi dışında kasetler de belki bata biraz var erken diye netleşmemiş olabilir . Kan testi verdiniz mi kanda çıkar hemen . Sabah tekrarlayın belki koyulaşır
Dündü adet günüm bugun sabah sanki 2 damla pembe kan geldi ama daha başka gelmedi kasıklarkm agrıyor

Erken gebelik testi değil sanırım bu normal kaset test . Adet olmazsanız gecikmeden 4 gün sonra yapınca kaset test net sonuç veriyor. Hayırlısı olsun üzülmeyin yoksa da . Benim 7 8 haftalıkken kürtaj olmak durumunda kaldım . Şuanda 10 aydır deniyorum ama bir sebep yokken olmadı henüz. Hakkınızda hayırlısı olsun 🤍 kaçıncı denemenizdi bu

Erken gebelik testi değil sanırım bu normal kaset test . Adet olmazsanız gecikmeden 4 gün sonra yapınca kaset test net sonuç veriyor. Hayırlısı olsun üzülmeyin yoksa da . Benim 7 8 haftalıkken kürtaj olmak durumunda kaldım . Şuanda 10 aydır deniyorum ama bir sebep yokken olmadı henüz. Hakkınızda hayırlısı olsun 🤍 kaçıncı denemenizdi bu
bende 2.aşılamamda gebe kalmıştım 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum ocakta bu adetle aşılamaya başlıycam bakalım tekrar evet kaset test bu dün yapmıştım

Back