İdrar yetersiz gelmiş gibi gördüm ben ama öyle değilse de test geçersiz zatenMerhabalar daha yenj bir test yaptım am herhangir bir net çizgi çıkmadı. Biz de tamamen açıp baktık ama iki çizgi de sanki kırmızı gibi geldi. Yardımcı olur musunuz yarın test yapacağım yeniden. 7 aydır korunmuyoz 1.5 yıldır korunuyorduk. Sizde olabilir mi yoksa test mi yanlış?
Test geçersiz bence. Sabah ilk idrarla tekrarlayınMerhabalar daha yenj bir test yaptım am herhangir bir net çizgi çıkmadı. Biz de tamamen açıp baktık ama iki çizgi de sanki kırmızı gibi geldi. Yardımcı olur musunuz yarın test yapacağım yeniden. 7 aydır korunmuyoz 1.5 yıldır korunuyorduk. Sizde olabilir mi yoksa test mi yanlış?
Test yok şuan bende yarın akşam yapsam olur mu? Ya da öğlen uyanıyorum öğlen kalktığımda ilk idrarımı tutmayabilirim ikinci de yapsam olur mu? Çok sordum kusura bakmayın hiç bilmiyorumTest geçersiz bence. Sabah ilk idrarla tekrarlayın
gebelik varsa değer yüksekse hepsinde çıkar. Ama ilk idrarda 8-9 saatlik gece idrarı biriktiği için daha doğru çıkıyor. Ben akşam idrarında öğrenmiştim.Test yok şuan bende yarın akşam yapsam olur mu? Ya da öğlen uyanıyorum öğlen kalktığımda ilk idrarımı tutmayabilirim ikinci de yapsam olur mu? Çok sordum kusura bakmayın hiç bilmiyorum
Ben akşam yapmıştım adetime 2 gün kala. Hatta hiç tuvaletim yoktu zorla 1-2 damla geldi pozitif çıkmıştı yine de.Test yok şuan bende yarın akşam yapsam olur mu? Ya da öğlen uyanıyorum öğlen kalktığımda ilk idrarımı tutmayabilirim ikinci de yapsam olur mu? Çok sordum kusura bakmayın hiç bilmiyorum
İkisinde de silik çizgi görünüyorMerhaba bende test bu şekilde çıktı ilk olanı dün yaptım ve ondan sonra akşam yine yaptım çizgi var eşimde gördü. 2. Fotoğraftakini bu gün sabah yaptım sizce hamilelik var mı?
Dün aksam yaptığımda 10 dakika içinde silik çizgi göründü. Ama kuruma çizgisi olur diye korkuyorum. 1 yıldır o çizgiyi görmek istiyorum. Eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama sperm sayı 68 milyondu. Olur mu sizce?Kaç dakika içinde çıktı
Dimi? Kaç gün sonra daha net çizgi olur sizce?İkisinde de silik çizgi görünüyor
Döngünüzün kaçıncı günü bugün?Dimi? Kaç gün sonra daha net çizgi olur sizce?
Döngünüzün kaçıncı günü
14 ocakta en son adet oldum. Bende değişiyor zaten. Ama hamileysem böyle silik çıkar mı? Testin markası innovitaDöngünüzün kaçıncı günü bugün?
bugün?
10 dk içinde çıktıysa hamilesiniz merak etmeyin. Bende tek yumurtalık lıyım bende 2 senedir bekliyorum o çift çizgiyi inşallah hamilesindirDün aksam yaptığımda 10 dakika içinde silik çizgi göründü. Ama kuruma çizgisi olur diye korkuyorum. 1 yıldır o çizgiyi görmek istiyorum. Eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama sperm sayı 68 milyondu. Olur mu sizce?
Ay İnşAllahevet çıkar bende de reglime 2 gün kala silik çizgi çıktı. Sizinkinden biraz daha belirgindi ama sizin adetinize daha çok vardır. adet günü de beta 220 çıkmıştı bende. İsterseniz yarın bir kan testi verin kanda çıkar ama kese görünene kadar emin olamıyor doktorlar. Kese görününce bile içi dolacak mı diye beklemek zorunda kalıyoruz o yüzden en güzeli geç öğrenmekbence siz hamilesiniz hayırlı olsun
İnşAllah Allah isteyen her kese sağlıkla o anı yaşatsın10 dk içinde çıktıysa hamilesiniz merak etmeyin. Bende tek yumurtalık lıyım bende 2 senedir bekliyorum o çift çizgiyi inşallah hamilesindir
İdrar yetersiz gelmiş gibi gördüm ben ama öyle değilse de test geçersiz zaten merhaba adetim 10 gün gecikti testte siliklik var mı sizce ben mi yanlış görüyorum ?