- 10 Haziran 2020
- 506
- 342
- 33
- 36
Merhaba ben adetim geçtikten sonra kan vermiştim 1,20 çıkmıştıbir kaç gün sonra tekrar vermiştim hamileliğim ortaya çıkmıştı. Geç dölllenme hemen belli olmuyor haliyle. Hayırlısı Allahtan inşallah dilediğiniz gibi olurMrb kan değerleri 0.100 çıkıp 1 hafta sonra 0.727 çıktıysa hamilelik varmı acaba adet gunune beş gün var
Merhabalar var gibi hayırlı olsun kan da da baktirin benim de ilk oğlumda böyle çıkmıştı bende test yapmak istiyorum ama korkuyorum adetinize kaç gün kala yaptınızSizce var mı ? Test önce rengi dağıldı sonra böyle oldu
Eki Görüntüle 2969311
Yarin adet günüm ama tekrar yaptım çıkmadı galiba test bozuk. Zaten .kalamiyorum çok heveslenemedimMerhabalar var gibi hayırlı olsun kan da da baktirin benim de ilk oğlumda böyle çıkmıştı bende test yapmak istiyorum ama korkuyorum adetinize kaç gün kala yaptınız
Allah'tan ümit kesilmez bende normalde 21 günde bir adet olurum bugün 28. Gün stresten mi bilemedim adet olunca tüp bebeğe baslicam da ondan mı bilmiyorum korkuyorum test yapmaya da umut Allah tanYarin adet günüm ama tekrar yaptım çıkmadı galiba test bozuk. Zaten .kalamiyorum çok heveslenemedim
Ben de cumartesi başlayacağım tüp bebek tedavisine adeti bekliyorum hangi ildesiniz? Ben İzmir deyimAllah'tan ümit kesilmez bende normalde 21 günde bir adet olurum bugün 28. Gün stresten mi bilemedim adet olunca tüp bebeğe baslicam da ondan mı bilmiyorum korkuyorum test yapmaya da umut Allah tan
Mardindeyim hangi merkezde baslicaksinizBen de cumartesi başlayacağım tüp bebek tedavisine adeti bekliyorum hangi ildesiniz? Ben İzmir deyim
İrenbe De çalışan bir doktor varozel muayenesine gidecgimMardindeyim hangi merkezde baslicaksiniz
Bende Diyarbakır bahçeci umarım gerek kalmadan hamile kalırız ikimiz de canımİrenbe De çalışan bir doktor varozel muayenesine gidecgim
Benimki geliyor ya zorBende Diyarbakır bahçeci umarım gerek kalmadan hamile kalırız ikimiz de canım
Hakkımızda hayırlısı artıkBenimki geliyor ya zor
Merhaba siz hamile misiniz benimde testim böyle çıktı ama regli oldumHayirli olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sonuç hemenmi çıktı. Benimde bugun böyle çıktı varmidir ama ben yaptıktan sonra dışarı çıkmam gerekti gelince baktım boyleydi
Kimyasal gebelik olmuş olabilir.. Maalesef benimde kimyasal gebelik oldu beta hcg değerlerim yükselmedi regl günü kanamam başladı.Merhaba siz hamile misiniz benimde testim böyle çıktı ama regli oldum
Değildim ozaman hala reglde olmadım 70 gun oldu aşağı yukariMerhaba siz hamile misiniz benimde testim böyle çıktı ama regli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?