• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

Mrb kan değerleri 0.100 çıkıp 1 hafta sonra 0.727 çıktıysa hamilelik varmı acaba adet gunune beş gün var
Merhaba ben adetim geçtikten sonra kan vermiştim 1,20 çıkmıştıbir kaç gün sonra tekrar vermiştim hamileliğim ortaya çıkmıştı. Geç dölllenme hemen belli olmuyor haliyle. Hayırlısı Allahtan inşallah dilediğiniz gibi olur

Sizce var mı ? Test önce rengi dağıldı sonra böyle oldu
IMG_20211213_190010.jpg

Merhabalar var gibi hayırlı olsun kan da da baktirin benim de ilk oğlumda böyle çıkmıştı bende test yapmak istiyorum ama korkuyorum adetinize kaç gün kala yaptınız
Yarin adet günüm ama tekrar yaptım çıkmadı galiba test bozuk. Zaten .kalamiyorum çok heveslenemedim

Yarin adet günüm ama tekrar yaptım çıkmadı galiba test bozuk. Zaten .kalamiyorum çok heveslenemedim
Allah'tan ümit kesilmez bende normalde 21 günde bir adet olurum bugün 28. Gün stresten mi bilemedim adet olunca tüp bebeğe baslicam da ondan mı bilmiyorum korkuyorum test yapmaya da umut Allah tan 🙏

Allah'tan ümit kesilmez bende normalde 21 günde bir adet olurum bugün 28. Gün stresten mi bilemedim adet olunca tüp bebeğe baslicam da ondan mı bilmiyorum korkuyorum test yapmaya da umut Allah tan 🙏
Ben de cumartesi başlayacağım tüp bebek tedavisine adeti bekliyorum hangi ildesiniz? Ben İzmir deyim

Merhabalar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim yumurtlama gününü degerlendiremedim ertesi gün çatlama oldu ve çatlama günü dahil 4 gün değerlendirdim regl öncesi belirtilerim henüz yok ve reglime 6 gün var gebelik olusmus mudur yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddüt ediyorum 🥺

Hayirli olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sonuç hemenmi çıktı. Benimde bugun böyle çıktı varmidir ama ben yaptıktan sonra dışarı çıkmam gerekti gelince baktım boyleydi
Merhaba siz hamile misiniz benimde testim böyle çıktı ama regli oldum :(

Back