Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEvet hayırlı olsun
Benim ikinci gebeliğim ilkinde 3 aylıkken kalbi durdu o yuzden belirtileri az cok biliyorum planlıyorduk zaten 2 gündür de kasıklarim ağrıyor baş dönmesi var erken gebelik testi de yapmadim normal test yaptımkız adet gecmeden nası şüpheleniyosunuz
basınız sağolsun sağlıkla gelsin insallah. :) kalbi neden durdu aceba 3 aylık bebek çok da küçük değil özel değilseBenim ikinci gebeliğim ilkinde 3 aylıkken kalbi durdu o yuzden belirtileri az cok biliyorum planlıyorduk zaten 2 gündür de kasıklarim ağrıyor baş dönmesi var erken gebelik testi de yapmadim normal test yaptım
Daha adetine 5 gün var ya kan tahlili yaparlar mıHamilesiniz hayırlı olsun :) en yakın zamanda kan verin
Evet yaparlar sormuyorlar zaten betaya baktırmak istiyorum dersin adetine çok var ama testin pozitif hayırlısı bakalım tahlil sonucunu da yaz bizeDaha adetine 5 gün var ya kan tahlili yaparlar mı
Hamileyiimmmmm beta hcg 62 çıktı ☺Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet yaparlar sormuyorlar zaten betaya baktırmak istiyorum dersin adetine çok var ama testin pozitif hayırlısı bakalım tahlil sonucunu da yaz bize
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun betanızı 2 günde kan vererek yükselmesini takip edinHamileyiimmmmm beta hcg 62 çıktı ☺Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet hayırlı olsun
Aminnn teşekkür ederim evet doktorumla iletişime geçtim zaten hemen cuma günü gideceğimTebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun betanızı 2 günde kan vererek yükselmesini takip edin
Hamileyiimmmmm beta hcg 62 çıktı ☺Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Mrb kan değerleri 0.100 çıkıp 1 hafta sonra 0.727 çıktıysa hamilelik varmı acaba adet gunune beş gün varHamileyiimmmmm beta hcg 62 çıktı ☺Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
5ten aşağısı negatif sayılıyor. Hamilelik düşünceniz varsa adetinizi bekleyebilirsiniz değerleriniz şuanda negatifMrb kan değerleri 0.100 çıkıp 1 hafta sonra 0.727 çıktıysa hamilelik varmı acaba adet gunune beş gün var
0.727 negatif yani öylemi ??5ten aşağısı negatif sayılıyor. Hamilelik düşünceniz varsa adetinizi bekleyebilirsiniz değerleriniz şuanda negatif
Hayirli olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sonuç hemenmi çıktı. Benimde bugun böyle çıktı varmidir ama ben yaptıktan sonra dışarı çıkmam gerekti gelince baktım boyleydiMerhaba adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik cıktı acaba hamile miyim?
Sonuç nedir acaba bende de bu tarz silik cizgi cikti. Geçenn ayda silik çıkmıştı ama gebelik yoktu.Merhaba adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik cıktı acaba hamile miyim?