Gebeliğe Hazırlık silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

brckrcr88

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
88
20
8
31
hwrkese iyi akşamlar benim bi sorum olucak adetim bugünle birlikte 10 gün geçti ama adet olucak gibi bi havam yok sadece karnım şiş okadar bugün öğlen test yaptım ikinci çizgi çok dikkatli bakarsan gözüküyo ypk denecek kadar hafif hamile olma ihtimalim varmıdır

Ben idrar testlerinde çıkmayınca hatalı ama silik bile olsa çizgi olunca doğru olma ihtimalinin yüksek olduğunu defalarca okudum testin resmini yüklersen herkes yorum yapar.. olmadı sabah ilk idrarla bir daha yap

Silik çıktysa vardr hamilrşik cnm bence kan ver iki günde artışına bak hayırlı olsn şimdiden:)

ayy inşallah allah herkese hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ben bi kaç gün daha bekliyim hemen havaya girmiyim kan testi yaptırım ama canım sen çizgiyi gördün dimi var gibi

Canım çizgi hemen çıktıysa yani çok bekleyip kuruduktan sonra çıkmadiysa eğer bence hamilesin inşallah, Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Resim atablrmsn cnm atmadıysan inş vardır rabbim gönlüne göre versin

Canım çizgi hemen çıktıysa yani çok bekleyip kuruduktan sonra çıkmadiysa eğer bence hamilesin inşallah, Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
amin canım işte test yaptım 5 veya 10 dk geçmiştir ben gördüğümde ilk yaptığımda hiç belli olmuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…