Silik gebelik testi ne zaman koyulaşır

bisaderuya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
55
7
1
26
arkadaşlar gebelik testim 25nde silik çıktı bugün yaptım hala silik çıkıyor kimyasal gebelikten korkuyorum ne kadar sürede koyulaşıyor ( açık test bugün yaptığm diğeride 25nde yaptığım

Eklentiler

• IMG_3638.jpeg
    24,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3654.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 35
arkadaşlar gebelik testim 25nde silik çıktı bugün yaptım hala silik çıkıyor kimyasal gebelikten korkuyorum ne kadar sürede koyulaşıyor ( açık test bugün yaptığm diğeride 25nde yaptığım
Aynı marka mı. Şimdiye kadar koyulaşması lazımdı

Ayni şeyi bende bi arkadaş da yaşadı negatif kanda anlamadık ve benim 46 gun oldu ne yazık ki adet dongum normalde iki gun sonra yaptığın test koyulasarak gitmesi gerekiyor ayni olunca biz gibi oluyo ki seninde kan da negatif olmuş yinede bi hafta daha bekle ama dediğim aynıyız üzgünüm umarım seninki mucize olur

Umarım ama pek umudum yok kimyasal oldu diye korktum ama kimyasal olsa sıfırlanmaz diye diye düşünüyorum kanama vs olmadı

Walla bugun ben erken gebelik testi yaptim golge bile gözükmüyor adet de olmadim ole duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…