• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik gebelik testi helpp (;

lobi89

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
6
16
8
35
Selam millet
daha önce bir çok kez kimyasal gebelik yaşadım.Maddi durumlar nedeniyle tüp bebek mevzusu hep aklımızda ama bir türlü yapamadık. Gelelim asıl mevzuya bugün 25.10.23 son adet tarihim ve ay içinde sacma sapan bir takım değişikliklerm var gögüs agrısı ( kansermiyim acaba die düşünmeye başlamıştm ) inanılmaz bir iştah artışı ve duygusal olarak herşeye durup durup ağlama halleri. 2 gündür sabahları test yapıyorum biri silik gibi görünüo ve direkt bu şekilde çıkto. dayanamadm bugün tam adet günüm kan verdim geldm negatif..
Böle bir durum yaşayan var mı ? yine kimyasal birşeymi yaşıyorum acaba

Eklentiler

• IMG_20231125_054057.jpg
    IMG_20231125_054057.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Selam millet
daha önce bir çok kez kimyasal gebelik yaşadım.Maddi durumlar nedeniyle tüp bebek mevzusu hep aklımızda ama bir türlü yapamadık. Gelelim asıl mevzuya bugün 25.10.23 son adet tarihim ve ay içinde sacma sapan bir takım değişikliklerm var gögüs agrısı ( kansermiyim acaba die düşünmeye başlamıştm ) inanılmaz bir iştah artışı ve duygusal olarak herşeye durup durup ağlama halleri. 2 gündür sabahları test yapıyorum biri silik gibi görünüo ve direkt bu şekilde çıkto. dayanamadm bugün tam adet günüm kan verdim geldm negatif..
Yani olabilir de olmayabilir de bence testi tekrarlayın daha sat tan 1 ay geçmiş olmazsa 10 gün sonra kan testi verin daha net olur sizin için

Selam millet
Kan verdiyseniz bu testler dikkate almayın zaten ilk kanda belli olur hcg sonra idrarda. Muhtemelen de kuruma çizgisi gibi duruyor.

Back