- 8 Mayıs 2021
- 30
- 29
-
- Konu Sahibi sedagozkan
Bende de belirti olmadı. Aynen oruçtan dolayı arada midem bulandı onu bir belirti olarak düşünmedim hiç saymadım. Açlıktan diye düşünmüştüm.Benim de ayin 7 olmam lazım hala yok ..
Hamilelik belirtisinin b si bile yok arada hafif bi bulanti oluyor o kadar. Oruçtan mi ne dersiniz .. kendimi kandırmak istemiyorum ..
Belirtisiz hamilelik oluyor demekki cnm .. minik ellerini sag salim tutarsın ins. Ayyy ne güzelBende de belirti olmadı. Aynen oruçtan dolayı arada midem bulandı onu bir belirti olarak düşünmedim hiç saymadım. Açlıktan diye düşünmüştüm.
Ben günlük hayatımda aşırı midesi bulanan biriyim. Midem hassas biraz, belirti olmaması aşırı şaşırtıyor beni nedenseBelirtisiz hamilelik oluyor demekki cnm .. minik ellerini sag salim tutarsın ins. Ayyy ne güzel
Ay sorma bende mide sorunu var ... bulanti kusma olur.. nasip artık Allah verirse hayırlısını sağlıksini versin. Akil ruh beden sağlığı...Ben günlük hayatımda aşırı midesi bulanan biriyim. Midem hassas biraz, belirti olmaması aşırı şaşırtıyor beni nedenseHamileysem eğer inşallah belirtisisiz olması çok iyi benim için çok korkuyorum çünkü. Amin inşallah sende hayırlı haberler alırsın en kısa zamanda
Gördüğüm kadarıyla çok silik bir çizgi var, belki daha gebelik yeni olduğu için olabilir ama beklemende fayda var gerçekten doğru sonuç alman için regl gecikirse ondan sonra tekrar yapmalısınEki Görüntüle 2847593
Merhaba kizlar benimde adetime 5 gun var ama ben haliyle dayanamayıp erken testlerden yaptim ikinci çizgi silik cikti fotoğrafta gözüküyormu bilmiyorum ama net gordum cok silik çizgi sizce nedir durum
Aynen ama dayanamadım kan testi verdim beta hcg 11,1 cikti cok cok yeni dedi hamilesiniz diyemem ama çıkmasını bekleyelim dediGördüğüm kadarıyla çok silik bir çizgi var, belki daha gebelik yeni olduğu için olabilir ama beklemende fayda var gerçekten doğru sonuç alman için regl gecikirse ondan sonra tekrar yapmalısın
Hayırlısı olsun hayırlı haberler alırsın inşallah en kısa zamandaAynen ama dayanamadım kan testi verdim beta hcg 11,1 cikti cok cok yeni dedi hamilesiniz diyemem ama çıkmasını bekleyelim dedi
Rakamla qlakali birsey diyebiliyomusun peki canim biliyomusunHayırlısı olsun hayırlı haberler alırsın inşallah en kısa zamanda
Benimde pek bilgim yok bu konuda benim testimde silik çıktı işte ama ben daha kan testi vermedim varmı yokmu belli değil. rakamlarla o konuda bilgim yok daha tecrübeli arkadaşlar var görürlerse inşallah sana yardımcı olurlar.Rakamla qlakali birsey diyebiliyomusun peki canim biliyomusun