- 8 Mayıs 2021
- 30
- 29
-
- Konu Sahibi sedagozkan
Tebrik ederim hamilesinKızlar 2 gün arayla test yaptım testim silik çıktı. Bugünde regl olmam gerekirken hala bir şey yok sizce hamilemiyim?
Ayy inşallah teşekkür ederimTebrik ederim hamilesin
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben net gördüm canım çizgiyiAyy inşallah teşekkür ederimİnşallah öyledir
Hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik olur insAllahKızlar 2 gün arayla test yaptım testim silik çıktı. Bugünde regl olmam gerekirken hala bir şey yok sizce hamilemiyim?
İnşallah teşekkür ederimBen net gördüm canım çizgiyi
Yarın kan testi yaptır sen inşallah sağlıklı gebeliktir.cok sevindim
İnşallah teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıklı bir gebelik olur insAllah
Teşekkür ederimSilik değil baya bariz çizgi var gözünüz aydın
Hayırlı olsun canım belirtilerin nelerdi acaba benimde bat a 5 gün vardaKızlar 2 gün arayla test yaptım testim silik çıktı. Bugünde regl olmam gerekirken hala bir şey yok sizce hamilemiyim?
Canım inşallah doğrudur şuan kan testi çıkmadan inanmakta zorluk çekiyorum. İnanır mısın hiçbir belirti olmadı bende o yüzden de inanmakta zorluk çekiyorum zaten. İnşallah hayırlı haberler alırsın sendeHayırlı olsun canım belirtilerin nelerdi acaba benimde bat a 5 gün varda
Maşallah canım hayırlı olsun bariz belli dikkatini çeken belirtin var mı acaba benim adete 2 gün kaldı merak ediyorum da test yapmamak için zor duruyorumKızlar 2 gün arayla test yaptım testim silik çıktı. Bugünde regl olmam gerekirken hala bir şey yok sizce hamilemiyim?
Canım teşekkür ederim inşallah doğrudurMaşallah canım hayırlı olsun bariz belli dikkatini çeken belirtin var mı acaba benim adete 2 gün kaldı merak ediyorum da test yapmamak için zor duruyorum
Yaa peki bişey soru cam şimdi sahura kadar su içiyorum ben ilk idrar sabah ya kaç saat su içmemek gerek yarın yapsam sen tutuyor musun ne zaman yaptın benim son adet günüm 7 nisandı ne zaman yapsam varsa çıkarCanım teşekkür ederim inşallah doğrudurİnan hiçbir belirtim olmadı hatta o yüzden de emin olamıyorum sadece sanki regl olacakmışım gibi karnımda ağrılar oldu ekstra bir belirtim yok. Bende 2 gün kala yaptım dayanamadım, 2 gün sonra yani bugün tekrar yaptım.
Ben oruç tutuyorum ve erken yiyorum yemeğimi bu saatler gibi, 2 ye kadar su içiyorum. Ben bugün 9.30-10.00 gibi yaptım testimi. 2 gün önce İlk testimi saat 16.00 gibi yapmıştım elime o zaman ulaştı meraktan yaptım hemen. Ama sabah yapmak daha iyiymiş öyle okudum.Yaa peki bişey soru cam şimdi sahura kadar su içiyorum ben ilk idrar sabah ya kaç saat su içmemek gerek yarın yapsam sen tutuyor musun ne zaman yaptın benim son adet günüm 7 nisandı ne zaman yapsam varsa çıkar
Yarın uyanınca yapayım o zaman Hadi hayırlısı dua eder misin ne olur var olsun mübarek ayda çok dua ettimBen oruç tutuyorum ve erken yiyorum yemeğimi bu saatler gibi, 2 ye kadar su içiyorum. Ben bugün 9.30-10.00 gibi yaptım testimi. 2 gün önce İlk testimi saat 16.00 gibi yapmıştım elime o zaman ulaştı meraktan yaptım hemen. Ama sabah yapmak daha iyiymiş öyle okudum.
Ay tabi ederim canım allahım gönlüne göre versin inşallah. İsteyen, dileğen herkese nasip etsin inşallah hayırlı haberler alırsınYarın uyanınca yapayım o zaman Hadi hayırlısı dua eder misin ne olur var olsun mübarek ayda çok dua ettim
Hay Allah razı olsun canıımmAy tabi ederim canım allahım gönlüne göre versin inşallah. İsteyen, dileğen herkese nasip etsin inşallah hayırlı haberler alırsın
Benim de ayin 7 olmam lazım hala yok ..Canım teşekkür ederim inşallah doğrudurİnan hiçbir belirtim olmadı hatta o yüzden de emin olamıyorum sadece sanki regl olacakmışım gibi karnımda ağrılar oldu ekstra bir belirtim yok. Bende 2 gün kala yaptım dayanamadım, 2 gün sonra yani bugün tekrar yaptım.