Silik erken gebelik testi

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Kızlar dün bat günümdü kaset test yaptım negatif ve erken gebelik testi yaptım silik çizgi vardı bugün tekrarladım daha silik çıktı baya zor gördüm çizgiyi ama var, neden oluyor olabilir normal mi daha koyu olması gerekmiyormuydu ?
Bu durumu yaşamış olan varmı ?
Kan verdim bugün yinede, yarın alırım sonucu galiba

Kızlar dün bat günümdü kaset test yaptım negatif ve erken gebelik testi yaptım silik çizgi vardı bugün tekrarladım daha silik çıktı baya zor gördüm çizgiyi ama var, neden oluyor olabilir normal mi daha koyu olması gerekmiyormuydu ?
Bu durumu yaşamış olan varmı ?
Kan verdim bugün yinede, yarın alırım sonucu galiba
Canım resim atar mısın😘 ya seni hep görüyorum inşAllah gebesindir inşAllah 😍

Eklentiler

• 45AFF63C-C762-4293-A8D7-743305E7F9C0.jpeg
    45AFF63C-C762-4293-A8D7-743305E7F9C0.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 467
Evet canım silik görünüyor.Kan testinde inşallah çıkar burdan paylaş olur mu😍
Tamam canım inşallah! Sadece bana şüphe ettiren şey bugünki test çok fazla silik olmasıydı düne bakarak.
Şahsen dünki test bugünki gibi çıksaydı kan vermeye gitmezdim beklerdim az daha. Ama bat dündü adet olmadım daha. artık geç yerleşmemi oldu bilemiyorum hayırlısı olsun ❤️

Benm de bata 8 gun var hemsireyim nöbetteym dedim bi kan vereyim. 0 çıkmış. Erken mi yaptım bilmiyorum modum düştü

Kizlar negatif cikti. Gercekten anlam veremedim belirtilerin alaasini yaşadım adetim gecikti testim böyle çıktı.. çok şaşırdım.
Ne diyim hayırlısını versin Rabbim
Ben kimyasal olabileceğini düşündüm canım hayırlısı olsun

d
Benm de bata 8 gun var hemsireyim nöbetteym dedim bi kan vereyim. 0 çıkmış. Erken mi yaptım bilmiyorum modum düştü
Daha erken olabilir canım heleki geç dölenme olduysa. Valla ben bile bi mucize olabilir mi diyorum 😂 adetimin ikinci günü verdim ah nerdeeee

En erken test ne zaman yapılır adet gecikmesini mi beklemeliyiz kızlar ? Eşimle ilk defa çocuk denedik heyecanlıyım ya Allah herkese nasip etsin 🙏

Back