- 21 Kasım 2020
- 35
- 14
- 8
- 29
- Konu Sahibi birdelininbiri
-
sanırım bugun yaptıgınız erken gebelik testi4 aralık BAT. 30 kasımdan beri yaptığım 6. Erken gebelik testi ve diğerleri hep sonradan silik çizgi oluyordu bugün (2 aralık) ilk defa 2 dk içinde silik çizgi belirdi. Dün (1 aralık) normal gebelik testinde de silik çizgi çıktı herkes var diyo ama inanasım gelmiyo testler bozuk olabilir mi yoksa gerçekten gebemiyim
ikisinde de gördüm ben koyulaşma var. kan testi verin bence4 aralık BAT. 30 kasımdan beri yaptığım 6. Erken gebelik testi ve diğerleri hep sonradan silik çizgi oluyordu bugün (2 aralık) ilk defa 2 dk içinde silik çizgi belirdi. Dün (1 aralık) normal gebelik testinde de silik çizgi çıktı herkes var diyo ama inanasım gelmiyo testler bozuk olabilir mi yoksa gerçekten gebemiyim
Evetttsanırım bugun yaptıgınız erken gebelik testi
Kan vericem bugünikisinde de gördüm ben koyulaşma var. kan testi verin bence
Aldim mi kan sonucunu?Kan vericem bugün
Canım benim de böyle çıkmıştı hem de adetim 1 gün geciktiginde bu kadar silikti. Hamilesin benceBu sonuç hemen çikan bu da 5 dk sonra belirginleşti
Hadi inşallah bu sabah bir test daha yaptim oyle golge bigi varla yok arasi cizgi gozukuyor yarn allahin izniyle anayacagızCanım benim de böyle çıkmıştı hem de adetim 1 gün geciktiginde bu kadar silikti. Hamilesin bence
Cnm nasil negativ golge gibi ben mi ikinci cizgiyi goruyorum sadece ciplak gozle daha net gozukuyordur benceBenimde 4 gun once yaptim erken gebelik testi silik ti bu bugun yaptim negatif regle 2 gun kaldi
Var. Benim de önceki gebeliğimde böyle silik çıkmıştı. Beta hcg değerim 6 çıkmıştı aynı gün. Sen de hemen kan testi ver. Predictor early 5 ve üstü değeri hemen gösteriyor gerçektenBenimde 4 gun once yaptim erken gebelik testi silik ti bu bugun yaptim negatif regle 2 gun kaldi
Hasta oldum fakatVar. Benim de önceki gebeliğimde böyle silik çıkmıştı. Beta hcg değerim 6 çıkmıştı aynı gün. Sen de hemen kan testi ver. Predictor early 5 ve üstü değeri hemen gösteriyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?