Var bence inşallah gönlünce olurAkşam test yaptım silik olan ilk beş dakikada çıktı diğeri de on dakikaya yakın sürede çıktı sizce bişey var mı kuruma çizgisi mi
Ya bi kere daha yapmıştım böyleydi ama kanda çıkmamıştı yine aynı olur diye korkuyorumVar gibi canım
İnşallahVar bence inşallah gönlünce olur
İnşallah ya yarın kan vercem adet olmazsam tabiBaya pozitif silik böyle olmaz hayırlı olsn
Hamilesin benimde böyle çıktıİnşallah ya yarın kan vercem adet olmazsam tabi
Bu çizgiyle öğrendim beta 448 senin daha net çizgi hattaHamilesin benimde böyle çıktı
Yaaa kaç dakikada çıkmıştı sizinkiBu çizgiyle öğrendim beta 448 senin daha net çizgi hatta
İlk 5 dkYaaa kaç dakikada çıkmıştı sizinki
FortuneTestin markası nedir ?
Benim de ilk beş dakikada silik çıktı sonradan koyulaştıİlk 5 dk
Kan ver net hamilesin bence senin de beta bu civarda çıkar muhtemelen benim bata 2 gün vardıBenim de ilk beş dakikada silik çıktı sonradan koyulaştı
Benim 7 gün geçti sabaha kadar adet olmazsam kan vercem karnıma ara ara ağrı giriyoKan ver net hamilesin bence senin de beta bu civarda çıkar muhtemelen benim bata 2 gün vardı
Yukarıda söyledim artimed silik çıkarıyor yalancı pozitif. Sitede bir çok kadının canı yandı bu yüzden bence kan testine güveninMerhaba adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim negatif bugün adete 3 gün var artımed ile yaptım yine silik çıktı böyle olupta kanda sonradan pozitifi gören var mı şaşırdım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?