Silik çizgiiiler

nidahnm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
277
31
13
25
Sabah akşam yaptım yine Silik çıktı napmalıyım adete 4 gün filan var

Eklentiler

• IMG_9743.webp
    IMG_9743.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 27
Bende silik çizgi gördüm muhtemelen daha çok yeni acile midem bulanıyor gebelik olabilir vs derseniz hemn kandan bakarlar
Ya bende öyle düşündüm bakarlar mide bulantısına . Aşırı bi halsizlik var bugün üstümde . Ama sorun şu eğer suan beta düşük çıkarsa hep aklım kalıcak az bi beklesem mi diyorum

Ikı gunde bir beta baktırmanız gerekiyor sağlıklı bir şelikde arttığını görmek ister doktorlar isterseniz siz direk kadın doğuma gidin ilaç vs vericek çünkü folik asit vitamin falan
Kullanıyorum inofolic ama gebelik olduğunu sanmıyorum sank testler yanıltıyor böyle Silik olunca

Valfast erken gebelik testi . Yani sizce şimdi gitmeli miyim acile . Çıkar mı sonuç
Bence var gibi kesin çıkar varsa. Karnım çok ağrıyor falan deyin sonra hamilelik şüphem var falan deyin bakıyorlar bende öyle yapmıştım ben öğrendiğimde 33 tü hiç takılmadım 1 hafta bekledim 360 falandı vajinal ultrason ile kese görmüştü doktor. Öğrendikten sonra salmak lazım biraz

Bence var gibi kesin çıkar varsa. Karnım çok ağrıyor falan deyin sonra hamilelik şüphem var falan deyin bakıyorlar bende öyle yapmıştım ben öğrendiğimde 33 tü hiç takılmadım 1 hafta bekledim 360 falandı vajinal ultrason ile kese görmüştü doktor. Öğrendikten sonra salmak lazım biraz
Gidiyim mi yani simdi

Back
X