Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif olması yüksek ihtimal kan verseniz çıkar büyük ihtimal. Test yalancı pozitif vermiyorsa tabi markası neSabah akşam yaptım yine Silik çıktı napmalıyım adete 4 gün filan var
Valfast erken gebelik testi . Yani sizce şimdi gitmeli miyim acile . Çıkar mı sonuçPozitif olması yüksek ihtimal kan verseniz çıkar büyük ihtimal. Test yalancı pozitif vermiyorsa tabi markası ne
Bende silik çizgi gördüm muhtemelen daha çok yeni acile midem bulanıyor gebelik olabilir vs derseniz hemn kandan bakarlarValfast erken gebelik testi . Yani sizce şimdi gitmeli miyim acile . Çıkar mı sonuç
Ya bende öyle düşündüm bakarlar mide bulantısına . Aşırı bi halsizlik var bugün üstümde . Ama sorun şu eğer suan beta düşük çıkarsa hep aklım kalıcak az bi beklesem mi diyorumBende silik çizgi gördüm muhtemelen daha çok yeni acile midem bulanıyor gebelik olabilir vs derseniz hemn kandan bakarlar
Buda sabahkiBende silik çizgi gördüm muhtemelen daha çok yeni acile midem bulanıyor gebelik olabilir vs derseniz hemn kandan bakarlar
Ikı gunde bir beta baktırmanız gerekiyor sağlıklı bir şelikde arttığını görmek ister doktorlar isterseniz siz direk kadın doğuma gidin ilaç vs vericek çünkü folik asit vitamin falanBuda sabahki
Kullanıyorum inofolic ama gebelik olduğunu sanmıyorum sank testler yanıltıyor böyle Silik oluncaIkı gunde bir beta baktırmanız gerekiyor sağlıklı bir şelikde arttığını görmek ister doktorlar isterseniz siz direk kadın doğuma gidin ilaç vs vericek çünkü folik asit vitamin falan
Bence var gibi kesin çıkar varsa. Karnım çok ağrıyor falan deyin sonra hamilelik şüphem var falan deyin bakıyorlar bende öyle yapmıştım ben öğrendiğimde 33 tü hiç takılmadım 1 hafta bekledim 360 falandı vajinal ultrason ile kese görmüştü doktor. Öğrendikten sonra salmak lazım birazValfast erken gebelik testi . Yani sizce şimdi gitmeli miyim acile . Çıkar mı sonuç
Gidiyim mi yani simdiBence var gibi kesin çıkar varsa. Karnım çok ağrıyor falan deyin sonra hamilelik şüphem var falan deyin bakıyorlar bende öyle yapmıştım ben öğrendiğimde 33 tü hiç takılmadım 1 hafta bekledim 360 falandı vajinal ultrason ile kese görmüştü doktor. Öğrendikten sonra salmak lazım biraz
Sabırsızlanıyorsan gidebilirsin haber vermeyi unutma bize inşallah güzel haber alırsınGidiyim mi yani simdi
Yaaa insallahh çok teşekkür ederimSabırsızlanıyorsan gidebilirsin haber vermeyi unutma bize inşallah güzel haber alırsın![]()