Adetim 5 gün geciktikten sonra kaset test yaptım silik çizgi çıktı yaklaşık 1-1,5 saat sonra. Aynı gün kan testi yaptırdım 3.32 çıktı. Testten 3 gün sonra tekrar test yaptım hassas olanlardan yine 1-2 saat sonra silik çizgi çıktı. Gebelik yoksa da silik çizgi çıkar mı? 1. Resim ilk yaptığım test 2. Resim ilk testten üç gün sonra yaptığım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik çizgide gebelik var mıdır
- Konu Sahibi nrgl35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Testin arkasinda yazan sureden fazla beklemeyin. O sekilde kuruma cizgisi olusturuyorm testte de yazar zaten bu. 10 dk sonra olusan sonucu kabul edin. Daha sonra cikan sonucu dikkate almayin diye. Yani testiniz negatif. Tekrar yapin sabah idrariyla. Arkada yazan sure kadar bekleyin. Daha fazla degil.Adetim 5 gün geciktikten sonra kaset test yaptım silik çizgi çıktı yaklaşık 1-1,5 saat sonra. Aynı gün kan testi yaptırdım 3.32 çıktı. Testten 3 gün sonra tekrar test yaptım hassas olanlardan yine 1-2 saat sonra silik çizgi çıktı. Gebelik yoksa da silik çizgi çıkar mı? 1. Resim ilk yaptığım test 2. Resim ilk testten üç gün sonra yaptığım.
- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
Hayırlısı cnm inşAdetim 5 gün geciktikten sonra kaset test yaptım silik çizgi çıktı yaklaşık 1-1,5 saat sonra. Aynı gün kan testi yaptırdım 3.32 çıktı. Testten 3 gün sonra tekrar test yaptım hassas olanlardan yine 1-2 saat sonra silik çizgi çıktı. Gebelik yoksa da silik çizgi çıkar mı? 1. Resim ilk yaptığım test 2. Resim ilk testten üç gün sonra yaptığım.
İnşallahhHayırlısı cnm inş
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Bu kadar erken ogrenmeyin. Kimyasal olabiliyor sonra cok üzülüyoruz.Eki Görüntüle 2745511 adetime 6 gün var ve çok silik çizgi çıktı sizce var mı gebelik? Gözle bi tık daha belirgin burada da hafif belli gibi
Bende gördüm var belirti oldumu hiçEki Görüntüle 2745511 adetime 6 gün var ve çok silik çizgi çıktı sizce var mı gebelik? Gözle bi tık daha belirgin burada da hafif belli gibi
Ben 3 aylık normal doğumla ilk bebeğimi kaybettiğim için kimyasal beni çok da üzmez sanırım. Dikkat etmek istediğim için erken öğrenmek istiyorum yaptığım hataları yapmamak içinBu kadar erken ogrenmeyin. Kimyasal olabiliyor sonra cok üzülüyoruz.
Belirti ararsam her ay var günleri değerlendirdiğim için yapmak istedim.Bende gördüm var belirti oldumu hiç
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Hiçbir bebek annenin yaptiklariyla dusmez. Saglikli bebek tutunuyor. Kendinizi suçlamayin. Burada bebegini kucagina alan bir anne hamile oldugunu bilmeden 3 kat valiz cikarmis. Benim bir tanidigim butun hamileliginde tuvalete bile kalkmadi. Oylece yatti. Yine de düştü bebek. Bu yuzden suçlu siz degilsiniz. Bunu doktorlar da soyluyor. Kendinize kizmayin, kendinizi suçlamayin. Saglikli bir bebek olmadigi için gitti. Siz masumsunuz.Ben 3 aylık normal doğumla ilk bebeğimi kaybettiğim için kimyasal beni çok da üzmez sanırım. Dikkat etmek istediğim için erken öğrenmek istiyorum yaptığım hataları yapmamak için
Düşmedi maalesef zorunlu sonlandırıldı gebeliğimHiçbir bebek annenin yaptiklariyla dusmez. Saglikli bebek tutunuyor. Kendinizi suçlamayin. Burada bebegini kucagina alan bir anne hamile oldugunu bilmeden 3 kat valiz cikarmis. Benim bir tanidigim butun hamileliginde tuvalete bile kalkmadi. Oylece yatti. Yine de düştü bebek. Bu yuzden suçlu siz degilsiniz. Bunu doktorlar da soyluyor. Kendinize kizmayin, kendinizi suçlamayin. Saglikli bir bebek olmadigi için gitti. Siz masumsunuz.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Yine de sizin yuzunuzden olmadi omru bu kadarmiş.Düşmedi maalesef zorunlu sonlandırıldı gebeliğim
Öyle tabi ama insan kendini suçluyorYine de sizin yuzunuzden olmadi omru bu kadarmiş.