Silik çıkmasında ki sebep bebeğin daha yeni olduğu değil midirArkadaslar merhaba,
Gecen bi konu açmıstım testte silik çıktı diye
Neyse bu test fotografnı bı kac Arkadaşıma attım.
Benım bekledıgım sızler gibi gebelık olma ihtimali uzerıne bıseyler söylemeleri fakat direk yok aa böyle cıkınca kız oluyo bılmem ne nasıl bı kafa ya bende cınsıyet yorumlayanlara sinir olurum ortada bişe yokken:/ peki siz Böyle bir şey duydunuz mu silik çizgi çıkınca kız olacağı ? Bana cok saçma geldi ama yinede sormak istedim
Bende öyle düşünüyorum geç döllenme olursa dahami silik çıkar sankiSilik çıkmasında ki sebep bebeğin daha yeni olduğu değil midir
Bende öyle biliyorum o yuzden sasırdım böyle birşey duydugumda ki cogu doktor videosuda böyle diyor yenıyse sılık cıkar zaman gectıkten sonra yine sılık cıkıyorsa saglıksız gebelık vs diyorlar ama cinsiyetle alakalı hıc bıse duymamıstımSilik çıkmasında ki sebep bebeğin daha yeni olduğu değil midir
Yani bu söylenen saçmalaık oluyor sizin yasadıgınız duruma göre :) neler neleri baglıyorlar anlamadım yaniİki kızım var benim onlarda da testim çok koyuydü ve kızımın birini 3.5 aylıkken öğrendim cinsiyetini
Evet bende öyle biliyorum ya gec döllenme ya yenı oldugu ıcın yada saglıksız gebelık ucunden biridir diye gep duydum sılık cıkma sebeplerını ama hıc cınsıyetle alaklı oldugunu duymamıstımBende öyle düşünüyorum geç döllenme olursa dahami silik çıkar sanki
Erken öğrenmıssınız değilmi :)İki kızım var benim onlarda da testim çok koyuydü ve kızımın birini 3.5 aylıkken öğrendim cinsiyetini
Bende adetime 4-5 gün kala yaptım silikti baya ertesi gun cok hafif belırgınlestı beklıyorum adet gunu yaptıktan sonra kan verecegım :) Saglıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız inşallah bebegınızı :)Bende tam tersini okumuştum koyü çıkarsa kız silik çıkarsa erkek diye kız bebek hormonları daha çabuk salgiliyomus vücuda diye ne kadar doğru bilemedim ben hamileyim test yaptım bat 6 gün kala silikti bat günü yaptığımda kip kırmızıydı
Bende adetime 4-5 gün kala yaptım silikti baya ertesi gun cok hafif belırgınlestı beklıyorum adet gunu yaptıktan sonra kan verecegım :) Saglıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız inşallah bebegınızı :)
Ama banada silik olmasında kız demek veya öbür türlü erkek demek garip geldi ondan sormak istedim hani yenı vs oldugunda sılık cıkar
Allah bilir canım ama öyle söylüyorlar hani ultrasonda kız kendini daha geç gösteriyor ya erkek belli ediyor muş hemen herhalde testte de öyle düşünüyorlar çok belli olursa erkek silik çıkarsa kız
Evettt kızda gosteriyo bebeğin duruşuyla alakalı sanki arkadaşlarımda var erkenden öğrenen erkek olup 19 haftada ogrenende oldu herkes da kesin kız demişlerdi ama erkek çıktıErken öğrenmıssınız değilmi :)
Değil mi yani daha ortada bıse yokken hemen ınsanların bı cınsıyet yorumlamaya gecmeleri gsrip geldi zaten o ayrı bıseBüyük saçmalamışlar.
Aminn insallahh rabbim herkese nasip etsin ben pazartesi gideceğim kan için hayırlısı artikBende adetime 4-5 gün kala yaptım silikti baya ertesi gun cok hafif belırgınlestı beklıyorum adet gunu yaptıktan sonra kan verecegım :) Saglıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız inşallah bebegınızı :)
Ama banada silik olmasında kız demek veya öbür türlü erkek demek garip geldi ondan sormak istedim hani yenı vs oldugunda sılık cıkar denıyor genelde :/
Hayırlı uğurlu olsun. Bazen hcg yüksek olur bazen düşük. Bunun da herhangi bir şeyle alakası yok önemli olan sağlıklı ilerlemesi. Dinlemeyin siz onları.Değil mi yani daha ortada bıse yokken hemen ınsanların bı cınsıyet yorumlamaya gecmeleri gsrip geldi zaten o ayrı bıse
Burdakiler tam tersini demişler. Ben öyle anladım.Hurafelere hic inanmam ama bence bu hurafe degil, cevremde gordugum kadariyla. Kiz testte daha belirgin cikiyor, bence beta hcg daha erken ve daha cok salgilaniyor kizda. Mesela dollenme uzerinden ayni gun gecmis olsun, erkek daha silik kiz daha belirgin cikiyor. Bunlar benim cevremde de gorduklerim ki tekrar soyluyorum hurafelere hic inanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?