Gebeliğe Hazırlık Silik çizgide cinsiyet ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

waffle3

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
67
26
8
29
Arkadaslar merhaba,
Gecen bi konu açmıstım testte silik çıktı diye
Neyse bu test fotografnı bı kac Arkadaşıma attım.
Benım bekledıgım sızler gibi gebelık olma ihtimali uzerıne bıseyler söylemeleri fakat direk yok aa böyle cıkınca kız oluyo bılmem ne nasıl bı kafa ya bende cınsıyet yorumlayanlara sinir olurum ortada bişe yokken:/ peki siz Böyle bir şey duydunuz mu silik çizgi çıkınca kız olacağı ? Bana cok saçma geldi ama yinede sormak istedim

Allah bilir canım ama öyle söylüyorlar hani ultrasonda kız kendini daha geç gösteriyor ya erkek belli ediyor muş hemen herhalde testte de öyle düşünüyorlar çok belli olursa erkek silik çıkarsa kız

Silik çıkmasında ki sebep bebeğin daha yeni olduğu değil midir

Bende tam tersini okumuştum koyü çıkarsa kız silik çıkarsa erkek diye kız bebek hormonları daha çabuk salgiliyomus vücuda diye ne kadar doğru bilemedim ben hamileyim test yaptım bat 6 gün kala silikti bat günü yaptığımda kip kırmızıydı

İki kızım var benim onlarda da testim çok koyuydü ve kızımın birini 3.5 aylıkken öğrendim cinsiyetini

Silik çıkmasında ki sebep bebeğin daha yeni olduğu değil midir
Bende öyle biliyorum o yuzden sasırdım böyle birşey duydugumda ki cogu doktor videosuda böyle diyor yenıyse sılık cıkar zaman gectıkten sonra yine sılık cıkıyorsa saglıksız gebelık vs diyorlar ama cinsiyetle alakalı hıc bıse duymamıstım

Bende öyle düşünüyorum geç döllenme olursa dahami silik çıkar sanki
Evet bende öyle biliyorum ya gec döllenme ya yenı oldugu ıcın yada saglıksız gebelık ucunden biridir diye gep duydum sılık cıkma sebeplerını ama hıc cınsıyetle alaklı oldugunu duymamıstım

Bende adetime 4-5 gün kala yaptım silikti baya ertesi gun cok hafif belırgınlestı beklıyorum adet gunu yaptıktan sonra kan verecegım :) Saglıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız inşallah bebegınızı :)
Ama banada silik olmasında kız demek veya öbür türlü erkek demek garip geldi ondan sormak istedim hani yenı vs oldugunda sılık cıkar denıyor genelde :/

Evet canım orasını Allah bilir :) şey duymustum sılık cıkması yenı oldugu ıcın vs cınsıyetle alakalı hıc bıse okumadım duymadım diye sasırdım

Aminn insallahh rabbim herkese nasip etsin ben pazartesi gideceğim kan için hayırlısı artik

Hurafelere hic inanmam ama bence bu hurafe degil, cevremde gordugum kadariyla. Kiz testte daha belirgin cikiyor, bence beta hcg daha erken ve daha cok salgilaniyor kizda. Mesela dollenme uzerinden ayni gun gecmis olsun, erkek daha silik kiz daha belirgin cikiyor. Bunlar benim cevremde de gorduklerim ki tekrar soyluyorum hurafelere hic inanmam

Değil mi yani daha ortada bıse yokken hemen ınsanların bı cınsıyet yorumlamaya gecmeleri gsrip geldi zaten o ayrı bıse
Hayırlı uğurlu olsun. Bazen hcg yüksek olur bazen düşük. Bunun da herhangi bir şeyle alakası yok önemli olan sağlıklı ilerlemesi. Dinlemeyin siz onları.

Burdakiler tam tersini demişler. Ben öyle anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…