• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
73
Merhaba yarın bat'ım dün öğlen bir test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silikti,gece aynı markayla tekrarladım testi o da aynı şekilde sonuç verdi,aynı zamanda adet ağrısı gibi ağrım da var.Kafam çok karıştı

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-03-20-12-01.png
    Screenshot_2015-11-03-20-12-01.png
    309,4 KB · Görüntüleme: 89
2 gun sonra tekrar yapın biraz daha netse ortaya çıkar ama bence pozitif görünüyor çok emin olamadım ama. Benimki de bundan çok az daha belirgindi

2 gun sonra tekrar yapın biraz daha netse ortaya çıkar ama bence pozitif görünüyor çok emin olamadım ama. Benimki de bundan çok az daha belirgindi
Ya inşallah pozitiftir,siz hamişsiniz sanırım duanız kabul olurr bana dua eder misiniz

Ya inşallah pozitiftir,siz hamişsiniz sanırım duanız kabul olurr bana dua eder misiniz
Ay tabiki ederim ne demek. Ben de buraya yazmıştım heyecanlı heyecanlı ilk. Neredeyse seninki kadar silikti ama herkes müjde verdi. Umarım aynı şekilde sen de sevinirsin. 2 gun sonra tekrar yap bekliyorum sonucu.

Insallah bende koyulaştığını görürümmm,bir nebze rahatlattınız beni teşekkürler,bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle :)
Elinde test varsa sabah tekrar yap canım.banada pozitif gibi geldi :)

Back