• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

Cansublcgzms35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Adetten 1 gün önce gebelik testim silik çıktı adete 4 gün kala hafif kanamam oldu önce pembe leke sonra kahverengi ama şu an bitti gibi gebelik varmı daha önce boyle yaşayan oldumu

Eklentiler

• IMG_2727.webp
    IMG_2727.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_2726.webp
    IMG_2726.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_2725.webp
    IMG_2725.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 91
Adetten 4 gün önce başladı bugün adetime 1 gün var kanama gibi deilde akıntıyla birlkte peçeteye sürünce hafif kahve akıntı gibi geliyor nadiren

Adetten 1 gün önce gebelik testim silik çıktı adete 4 gün kala hafif kanamam oldu önce pembe leke sonra kahverengi ama şu an bitti gibi gebelik varmı daha önce boyle yaşayan oldumu
Awox mu test öyle ise güvenilirdir bence yaşadığınız şey de yerleşme kanaması olabilir testinizde de pembelik var çünkü

Bu ay menopur ve gonapeptyl tedavisi gördüm acaba ilaçlarla mı alakalı bir durum

Bugün adetim 2 gün gecikti yine test yaptım ama halen silik belirgin olması gerekmez mi hastaneye gidemiyorum hafta sonuna kadar sorun mu var acaba
IMG_2899.webp

Bugün adetim 2 gün gecikti yine test yaptım ama halen silik belirgin olması gerekmez mi hastaneye gidemiyorum hafta sonuna kadar sorun mu var acabaEki Görüntüle 3722847
Silik çıkması normal gebeliğin başlarıysa eğer zaten bu testler %100 güvenilir değil maalesef.. ben gecikmeyle test yapmıştım çizgi 2 saat sonra çıktı ciddiye bile almadım o zaman gebeymişim mesela

Gittim doktora beta verdim 34.9 çıktı adetimin 2, günü az dedi iki gün sonra gel artışa bakalım dedi

Back
X