- Konu Sahibi bilinmeyenselen
Yani verseniz de mecbur yükselme beklemen lazım, beklerim dersen bekler adet gunu verDaha adetime 4 gün var beklemeli miyim yoksa kanda her türlü çıkar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani verseniz de mecbur yükselme beklemen lazım, beklerim dersen bekler adet gunu verDaha adetime 4 gün var beklemeli miyim yoksa kanda her türlü çıkar mı
Öyle yapayım. Teşekkür ederimEğer silik çıktıysa verin bencd
Perşembe 18 çıktı dün tekrar kan verdim 47 çıktıGüzel haberlerini bekliyoruz
Oyy maşallah sağlıcakla gelsin miniğimizPerşembe 18 çıktı dün tekrar kan verdim 47 çıktı
Amin inşallahOyy maşallah sağlıcakla gelsin miniğimiz
Kanama geliyo ya size arada lekelenme oldu mu hiçHayirli olsun hamilesin, benimde boyle cikti hatta daha silikti. Bugun yarin kan ver, muhtemelen cikar
Canim benim cok kanamam oldu, 2 hafta boyunca bir gun az lekelenme vardi birgun baya kanamam oluyodu. Cok sukur suan iyiyim 9,5 haftalik oldum. Progestan verdi doktor, eger kanamam varsa mutlaka git doktora progestan yazsin kanamayi durduruyorKanama geliyo ya size arada lekelenme oldu mu hiç
Gittim ama rahimde kanama yok diye vermedi yarın tekrar kan vericem artık nasipCanim benim cok kanamam oldu, 2 hafta boyunca bir gun az lekelenme vardi birgun baya kanamam oluyodu. Cok sukur suan iyiyim 9,5 haftalik oldum. Progestan verdi doktor, eger kanamam varsa mutlaka git doktora progestan yazsin kanamayi durduruyor
Nasıl bi kanama lekelenme mi adet gibi miKanama geliyo ya size arada lekelenme oldu mu hiç
Adet gibi değil peçeteye geliyo hep , bazen çok koyu kahve bazen çok açık pembe bazen kırmızımsı şimdilik durdu gibiNasıl bi kanama lekelenme mi adet gibi mi
Merhaba son adet tarihimiz aynı bende bugün silik çizgi gördüm 3 testtede , sonuç ne merak ettim bende yarın kan vereceğimArkadaşlar 30 Ekim'de Regly oldum kanamam 4 gün sürdü daha sonra kahverengi leke gelmeye başladı halada çok az miktarda geliyor ve bugün sabah ikinci idrarla gebelik testi yaptım silik çıktı akşam tekrar yaptım silik çıktı adet olduktan sonra gebelik olduğunu öğrenen varmi
Kan verdim canim sonuç negatif çıktı başka marka gebelik testiyle de yapsana bı yine aynı sonuç alicanmiMerhaba son adet tarihimiz aynı bende bugün silik çizgi gördüm 3 testtede , sonuç ne merak ettim bende yarın kan vereceğim
Adetime kaç gün varKan verdim canim sonuç negatif çıktı başka marka gebelik testiyle de yapsana bı yine aynı sonuç alicanmi
Başka 4 markayla da test yaptım pozitif çıktı kan verdim hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin aminKan verdim canim sonuç negatif çıktı başka marka gebelik testiyle de yapsana bı yine aynı sonuç alicanmi
Adetimden 3 gün geçtiAdetime kaç gün var